Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció


Maya Fitness Extra Órák program sorozat

Az órarendtől eltérő, vagy az órarendben szereplő, de különleges órákra (Party, Hétvégi Extra, Bemutató óra, Tanfolyam, Tábor) az alábbi adatlap kitöltésével lehet regisztrálni.
Extra órán az 50%-os kupon NEM használható fel!Regisztráció: Az eszközök véges száma miatt a regisztráció ajánlott, a regisztráció nélküli vendégek akkor tudnak részt venni az órán, ha minden regisztrált vendég megérkezett és maradt szabad hely. Egy regisztrációval 1 személy tudja biztosítani a helyét.
Várólista: Amennyiben az órákra foglalható helyek mind lefoglalásra kerülnek, várólistára lehet regisztrálni. Ha az adott órára történik lemondás, a várólistán - a foglalási sorrend szerint - következő regisztráló foglalását aktiváljuk. Az aktiválásról értesítést küldünk e-mail-ben!
Foglalásaim lekérdezése: Egy megadott e-mail címmel lefoglalt, jövőbeli órákról küld aktuális tájékoztatást a megadott címre. Foglalást NEM hajt végre!
Foglalás lemondása: délelőtti óránál előző nap este 20 óráig, délutáni óránál aznap 12 óráig, a visszaigazoló e-mail-ben található "Regisztráció törlése" link használatával, telefonon (20/425-9905) vagy az info@mayafitness.hu e-mail címen.
Kérünk Benneteket, hogy akinek van foglalása, de nem tud eljönni az órára, lehetőség szerint SMS-ben (arról azonnal értesülünk) vagy emailben MINDENKÉPPEN mondja le a foglalását, hogy egyrészt tudjunk róla, másrészt időben értesíthessük a várólistás vendégeket.
Abban az esetben, ha valaki telt házas óra esetén NEM mondja le a foglalását, és nem jön el az órára, akkor egy alkalmat felhasználunk a bérletéről, vagy a következő látogatása alkalmával megkérjük, hogy fizesse ki az 1.200 Ft-os jegyet. Ugyanez igaz abban az esetben is, ha valaki olyan későn mondja le a foglalását, amikor már másik vendég nem értesíthető. Megértéseteket köszönjük!


Óraleírások a rendszeres órarendünkben nem szereplő extra órákról

Hangfürdő Gonggal és Tibeti hangtálakkal (75')
2018. október 19. 19:45 Jázmin-terem
Sok szeretettel meghívunk Benneteket egy olyan világba, ahol végre kizárhatjátok a külvilágot, és a figyelmeteket teljesen Magatokra irányíthatjátok! Lehetőségetek lesz az ellazító hangutazás során a kialakuló hangtérben megélni a nyugalom, a biztonság és a szeretet örömtelei érzését.
Programunk két részből áll:
vezetett relaxáció hangtálakkal és gonggal
meditatív gongfürdő
Mi vár Rátok a hangfürdő alatt?
kényelmes pihenés, mély ellazulás
a Hangtálak finom érintése, rezgése
a Gong lelket megérintő zengése
a hangok és a csend csodálatos varázsa
A hangtál és gongjáték alatt mélyen ellazulhatunk és megtapasztalhatjuk a hangok és a csend semmihez sem fogható varázsát. Próbáljátok ki minél többen a relaxációnak ezt a különleges, maradandó élményt nyújtó válfaját!
A meditáción mindössze kényelmes viseletre lesz szükségetek.
Oktatók: Kray György és Krayné Faragó Zsuzsa, hangmasszőrök (Peter Hess Akadémia), meditáció oktatók és a Gong Akadémia alapító tagjai

Kundalíni jóga - Légy hű önmagadhoz! (100')
2018. október 28. (vasárnap) 18:00 Jázmin-terem
Van, hogy magunkat hátrébb soroljuk, mint másokat.
Van, hogy alárendelődünk egy kapcsolatban, és úgy is maradunk.
Van, hogy átveszi az uralmat felettünk a mártír szerepünk.
Van, hogy magunkat egyáltalán nem vesszük számításba.
És ezt még normálisnak is gondoljuk. Ám a testünk, lelkünk ezt nem hagyhatja szó nélkül, jelez. Az idegrendszerünk sínyli meg, ha nem állunk ki magunk mellett.
Félreértés ne essék, nem az ego erősítéséről van szó, hanem az igaz valónk megéléséről, felvállalásáról. Ezen a gyakorláson belső erőnket fejlesztjük, hogy hűek tudjunk lenni ÖnMAGunkhoz.

Az óra nagyon változatos: a mozgásos gyakorlatokat szakrális kéztartásokkal (mudrák), energetikai zárakkal (bandhák), légző-gyakorlatokkal (pranayama), magas rezgésű hangokkal (mantra), meditációval és relaxációval kombinálja.
A Kundalíni jóga magas fokú hatékonyságával:
Erősíti az idegrendszert, a hormonrendszert, sejtszinten tisztít, méregtelenít.
Felkészíti a testet a finomabb energiák befogadására.
Az elmét segíti a semleges tartományba vinni, ahol csend és nyugalom uralkodik.
Kiknek ajánljuk?
Mindenkinek! Nincs szükség előképzettségre, a gyakorlatokat bárki tudja végezni. Gyere el, ha az életben valami többre vágysz. Ha megvan a szándékod a belső fejlődésre. Ha szeretnéd az életet tudatosabban élni, nem csak sodródva az eseményekkel.

HOT Flow Jóga
2018. november 3. (szombat) 18:00 Jázmin-terem
A HOT FLOW JÓGA egy felfűtött teremben végzett dinamikus gyakorlás, ahol az óra vázát az ízületi bemelegítés, a napüdvözletek, az álló és ülő ászanák, valamint a levezető tartások adják. A többi intuíció, amit a csoport pillanatnyi fizikai, energetikai és lelki állapota irányít. A gyakorlás néha lágyabb, néha erősebb, de minden esetben áramló, egy mozgás-meditáció.
Ez a gyakorlás segít oldani a testi és energetikai blokkokat, a napi stressz okozta feszültségeket. Feltölt és ellazít.
A melegben fokozódik a keringés, nő a pulzus, nő a gyakorlatok intenzitása, az emésztés felgyorsul, és a szervezet gyorsabban bontja a glukózt és a zsírsavakat is: rengeteg kalóriát égethetünk el.
A bőrön keresztül távoznak a méreganyagok, a testhőmérséklet növekedése a fertőzések legyőzésében segít, és az immunrendszer helyes működését is támogatja. A hajszálerek kitágulnak, így az oxigén hatékonyabban jut el a szövetekhez, szervekhez, az izmok és belső szervek vérellátása fokozódik, ami elősegíti a méreganyagok kiválasztását. A melegben az izmok és az ízületek is jobban nyúlnak, így sokkal hajlékonyabbak vagyunk az óra során, mint egyébként.
Kezdőknek és haladóknak is javasolt óratípus!
Felszerelés: könnyű öltözet, kötelező strandtörölköző a matracra, innivaló (víz).
Csak felnőtteknek ajánlott óra!

FitFight®
2018. november 3. 18:30 Levendula-terem
Mi is a Fitfight® edzésmódszer?
Zenére végezett küzdősportos alapokra épített fitness irányzat. A thai-box, kick box, a karate és különböző távol-keleti harcművészeti irányzatok, mint a Jiu Jitsu ütéseit, rúgásait, védéseit, technikáit, és ezek kombinációit alkalmazza.
Nem tévesztendő össze más aerobikos küzdősport fajtákkal, mert nem tartalmaz aerobikos mozgáselemeket, csak és kizárólag a küzdősport elemeit használja, annyi különbséggel, hogy amíg a küzdősportban a sportoló a saját ütemében "harcol", addig a FitFight® a zene ütemét használja fel.
Rendkívül jó stressz és feszültség levezető edzésmódszer és önbizalom fejlesztő hatása van.
Ha szívesen megszabadulnál pár kilótól, szeretnél alakot formálni, erősödni és mindezt jó hangulatban tennéd egy pörgős órán, akkor gyere, próbáld ki a Fitfight®-ot!

NMPT - Természetes Mozgásminta tréning (120') - Kulcs a gerincbántalmak elkerüléséhez
2018. november 11. (vasárnap) 15:30, Jázmin-terem
Mi is az NMPT?
Natural Movement Pattern Training - Természetes Mozgásminta Tréning
A gerincsérv és a degeneratív mozgásszervi betegségek új prevenciós mozgásprogramja, melynek kidolgozója Bene Máté (gyógytornász, porckorongsérvspecialista, fizioterapeuta).
Mindig minden változik, gerincünk is egy folyamatos evolúciós változáson megy keresztül, már sokkal többet ülünk a számítógép előtt, mint régebben, megváltozott az életmódunk és így megváltozott a mozgásunk minősége is. Az ülő életmódból adódóan egyre többünknek fáj a dereka, nyaka, háta, térde, stb. Mégha rendszeresen mozogsz, sportolsz is, sajnos akkor is a rossz mozgásmintára erősítessz rá, vagyis rögzíted azt.
Kivéve , ha megtanulod az NMPT-t alkalmazni! :-)
Az NMPT korrekciós gyakorlatprogramja segít ezt a folyamatot megállítani, újratanítja a helyes mozgásmintát, mely alapvető fontosságú az aktív, egészséges hosszú életévekhez. Ez nem pusztán gerinctorna, vagy szokványos edzés, ez a jelenünk és a jövőnk új preventív szemléletű mozgásrendszere, melyet kellő gyakorlás után hatékonyan tudsz alkalmazni bármilyen sporttevékenységed során is.
Az NMPT hosszútávú konkrét hatása:
a nyaki gerinc krepitációjának csökkenése
a háti és lapocka környéki izomfájdalmak csökkenése
könnyebb és zökkenőmentesebb járás
vállízületi lágyrészfájdalmak csökkenése, megszűnése
korábbi sportsérülések fájdalmainak enyhülése, megszűnése
erősebb és stabilabb derékérzet
csökkenő haskörfogat >> vékonyabb derék
később elfáradó derékérzet
a korai teniszkönyök és csuklóízületi problémák oldódása, enyhülése
radikálisan javuló tartás, minden erre való koncentráció nélkül
térdízületi problémák enyhülése
"kattogó csípő" elhallgattatása
könnyedebb járás, nagyobb mozgásigény, kisebb fáradtság
"növekedés érzet"

Ezen a hiánypótló extra órán megtanítok neked egy olyan új mozgásprogramot, amely precíz pontos kivitelezésével, és rendszeres végzésével megelőzhetők a gerinc és ízületi problémák nagy része (porckorondsérv, ízületi kopások, váll, csípőfájdalmak stb.).
Tekintettel arra, hogy a gyakorlatok hatékonysága a rendkívül precíz, pontos beállítások és kivitelezés megfelelő minőségének függvénye, a létszám limitált!
Szeretettel várlak!