Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció


Maya Fitness Extra Órák program sorozat

Az órarendtől eltérő, vagy az órarendben szereplő, de különleges órákra (Party, Hétvégi Extra, Bemutató óra, Tanfolyam, Tábor) az alábbi adatlap kitöltésével lehet regisztrálni.
Extra órán az 50%-os kupon NEM használható fel!Regisztráció: Az eszközök véges száma miatt a regisztráció ajánlott, a regisztráció nélküli vendégek akkor tudnak részt venni az órán, ha minden regisztrált vendég megérkezett és maradt szabad hely. Egy regisztrációval 1 személy tudja biztosítani a helyét.
Várólista: Amennyiben az órákra foglalható helyek mind lefoglalásra kerülnek, várólistára lehet regisztrálni. Ha az adott órára történik lemondás, a várólistán - a foglalási sorrend szerint - következő regisztráló foglalását aktiváljuk. Az aktiválásról értesítést küldünk e-mail-ben!
Foglalásaim lekérdezése: Egy megadott e-mail címmel lefoglalt, jövőbeli órákról küld aktuális tájékoztatást a megadott címre. Foglalást NEM hajt végre!
Foglalás lemondása: délelőtti óránál előző nap este 20 óráig, délutáni óránál aznap 12 óráig, a visszaigazoló e-mail-ben található "Regisztráció törlése" link használatával, telefonon (20/425-9905) vagy az info@mayafitness.hu e-mail címen.
Kérünk Benneteket, hogy akinek van foglalása, de nem tud eljönni az órára, az a visszaigazoló e-mail-ben, vagy a foglalásai lekérdezését követően kapott e-mail-ben szereplő "Regisztráció törlése" link-et használva MINDENKÉPPEN mondja le a foglalását, hogy egyrészt tudjunk róla, másrészt időben értesíthessük a várólistás vendégeket.
Abban az esetben, ha valaki telt házas óra esetén NEM mondja le a foglalását, és nem jön el az órára, akkor egy alkalmat felhasználunk a bérletéről, vagy a következő látogatása alkalmával megkérjük, hogy fizesse ki a jegy árát. Ugyanez igaz abban az esetben is, ha valaki olyan későn mondja le a foglalását, amikor már másik vendég nem értesíthető. Megértéseteket köszönjük!


Óraleírások a rendszeres órarendünkben nem szereplő extra órákról

Gerinctorna + Core + Nyújtás (90')
2019. április 18. 8:30 Jázmin-terem
90 perc a helyes testtartásért, testünk tartóoszlopához, a gerincoszlophoz legközvetlenebbül kapcsolódó izmok aktiválásáért, erősítéséért.
Hosszabb bemelegítés célja hogy előkészítsük a gerincünket az aktívabb erősítő izommunkára, ennek érdekében a természetes mozgásmintánkért felelős izomláncokat lazítani és aktiválni fogjuk.
Ezután egyre nehezebb tartásjavító és core izomerősítő feladatok következnek bosuval, fitt ballal, saját testsúllyal.
Természetesen az erőszintednek, -állapotodnak megfelelően. Erről én gondoskodom.
Az óra utolsó 30 percében hengeres nyújtásra és relaxációra számíthatsz.

HÚSVÉTI Hangfürdő Gonggal és Tibeti Hangtálakkal (75')
2019. április 19. 18:30 Jázmin-terem
Szeretettel várunk benneteket egy nagypénteki közös rezgésre, ellazulásra.
A hangok körülvesznek minket, itt vannak körülöttünk, akár halljuk őket akár nem. Megfelelő figyelemmel és nyitottsággal képesek vagyunk őket csatornázni, és a pillanatnak megfelelően megjeleníteni.
Minden hangfürdő más és más, hiszen lényegében az a tér hozza létre, amit közösen megteremtünk, és így mindenki azt kapja benne, amire éppen oda hívta az élet.
A tibeti hangtálak, kínai gong, hangolt szélcsengők és egyéb érdekes hangszerek lesznek a kísérőink ezen a különleges hangutazáson.
A hangfürdő alatt a test ellazul, a fej elcsendesedik, és a szív megnyílik. Összhangba kerül a test és a lélek energiája. Ebben az ellazult állapotban elkezdődik az öngyógyulás, és a lelki terhek elengedése.
A hangfürdő során a lehető legkényelmesebben elhelyezkedhetünk - fekve vagy ülve, akár be is takarózhatunk. Alkalmunk nyílik önmagunkra időt szánni, önmagunkra figyelni, pihenni, lazítani. A hangok és a rezgések ebben segítenek.
A tisztulási folyamat miatt érdemes a hangfürdő előtt és után picit több folyadékot inni. A meditáción mindössze kényelmes viseletre lesz szükségetek.

Kundalíni jóga - Bízz Magadban! (100')
2019. április 27. (szombat) 17:30 Jázmin-terem
Ebben a kiteljesedésre lehetőséget adó, cselekvésre buzdító, nagy teremtőerővel rendelkező évben a Kundalíni jóga gyakorlásokon eszközöket szeretnék mutatni ahhoz, hogy jobban ki tudjuk használni az év energetikai potenciáljait, és hogy könnyebben, tudatosabban tudjunk boldogulni benne.
Áprilisban a témánk az önbizalom. Olyan gyakorlatokat fogunk végezni, amelyek segítenek abban, hogy jobban tudjuk értékelni magunkat, hogy erőt meríthessünk ahhoz, hogy hinni tudjunk magunkban, és hogy el tudjuk engedni azon negatív belső tartalmainkat, amelyek ebben gátolnak minket.
Ezen az alkalmon megnézzük, mi gátolhat bennünket abban, hogy változzunk és teszünk is a visszahúzó erők ellen.
A gyakorlatok mások lesznek, mint előző alkalommal és nem egymás folytatásai. Ha nem voltál előzőleg, akkor is jöhetsz bátran.
Az óra nagyon változatos: a mozgásos gyakorlatokat szakrális kéztartásokkal (mudrák), energetikai zárakkal (bandhák), légző-gyakorlatokkal (pranayama), magas rezgésű hangokkal (mantra), meditációval és relaxációval kombinálja.
Kiknek ajánljuk?
Mindenkinek! Nincs szükség előképzettségre, a gyakorlatokat bárki tudja végezni. Gyere el, ha az életben valami többre vágysz. Ha megvan a szándékod a belső fejlődésre. Ha szeretnéd az életet tudatosabban élni, nem csak sodródva az eseményekkel.

Hangfürdő Gonggal és Tibeti Hangtálakkal (75')
2019. május 19. 19:00 Jázmin-terem
Sok szeretettel meghívunk Benneteket egy olyan világba, ahol végre kizárhatjátok a külvilágot, és a figyelmeteket teljesen Magatokra irányíthatjátok! Lehetőségetek lesz az ellazító hangutazás során a kialakuló hangtérben megélni a nyugalom, a biztonság és a szeretet örömtelei érzését.
Programunk két részből áll:
vezetett relaxáció hangtálakkal és gonggal
meditatív gongfürdő
Mi vár Rátok a hangfürdő alatt?
kényelmes pihenés, mély ellazulás
a Hangtálak finom érintése, rezgése
a Gong lelket megérintő zengése
a hangok és a csend csodálatos varázsa
A hangtál és gongjáték alatt mélyen ellazulhatunk és megtapasztalhatjuk a hangok és a csend semmihez sem fogható varázsát. Próbáljátok ki minél többen a relaxációnak ezt a különleges, maradandó élményt nyújtó válfaját!
A meditáción mindössze kényelmes viseletre lesz szükségetek.