Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció


Maya Fitness Extra Órák program sorozat

Az órarendtől eltérő, vagy az órarendben szereplő, de különleges órákra (Party, Hétvégi Extra, Bemutató óra, Tanfolyam, Tábor) az alábbi adatlap kitöltésével lehet regisztrálni.
Extra órán az 50%-os kupon NEM használható fel!Regisztráció: Az eszközök véges száma miatt a regisztráció ajánlott, a regisztráció nélküli vendégek akkor tudnak részt venni az órán, ha minden regisztrált vendég megérkezett és maradt szabad hely. Egy regisztrációval 1 személy tudja biztosítani a helyét.
Várólista: Amennyiben az órákra foglalható helyek mind lefoglalásra kerülnek, várólistára lehet regisztrálni. Ha az adott órára történik lemondás, a várólistán - a foglalási sorrend szerint - következő regisztráló foglalását aktiváljuk. Az aktiválásról értesítést küldünk e-mail-ben!
Foglalásaim lekérdezése: Egy megadott e-mail címmel lefoglalt, jövőbeli órákról küld aktuális tájékoztatást a megadott címre. Foglalást NEM hajt végre!
Foglalás lemondása: délelőtti óránál előző nap este 20 óráig, délutáni óránál aznap 12 óráig, a visszaigazoló e-mail-ben található "Regisztráció törlése" link használatával, telefonon (20/425-9905) vagy az info@mayafitness.hu e-mail címen.
Kérünk Benneteket, hogy akinek van foglalása, de nem tud eljönni az órára, az a visszaigazoló e-mail-ben, vagy a foglalásai lekérdezését követően kapott e-mail-ben szereplő "Regisztráció törlése" link-et használva MINDENKÉPPEN mondja le a foglalását, hogy egyrészt tudjunk róla, másrészt időben értesíthessük a várólistás vendégeket.
Abban az esetben, ha valaki telt házas óra esetén NEM mondja le a foglalását, és nem jön el az órára, akkor egy alkalmat felhasználunk a bérletéről, vagy a következő látogatása alkalmával megkérjük, hogy fizesse ki a jegy árát. Ugyanez igaz abban az esetben is, ha valaki olyan későn mondja le a foglalását, amikor már másik vendég nem értesíthető. Megértéseteket köszönjük!


Óraleírások a rendszeres órarendünkben nem szereplő extra órákról

Hangfürdő Gonggal és Tibeti Hangtálakkal (75')
2019. február 17. 19:00 Jázmin-terem
Sok szeretettel meghívunk Benneteket egy olyan világba, ahol végre kizárhatjátok a külvilágot, és a figyelmeteket teljesen Magatokra irányíthatjátok! Lehetőségetek lesz az ellazító hangutazás során a kialakuló hangtérben megélni a nyugalom, a biztonság és a szeretet örömtelei érzését.
Programunk két részből áll:
vezetett relaxáció hangtálakkal és gonggal
meditatív gongfürdő
Mi vár Rátok a hangfürdő alatt?
kényelmes pihenés, mély ellazulás
a Hangtálak finom érintése, rezgése
a Gong lelket megérintő zengése
a hangok és a csend csodálatos varázsa
A hangtál és gongjáték alatt mélyen ellazulhatunk és megtapasztalhatjuk a hangok és a csend semmihez sem fogható varázsát. Próbáljátok ki minél többen a relaxációnak ezt a különleges, maradandó élményt nyújtó válfaját!
A meditáción mindössze kényelmes viseletre lesz szükségetek.

Kundalíni jóga - Le a negatívitással! (100')
2019. február 23. (szombat) 17:15 Jázmin-terem
Ebben a kiteljesedésre lehetőséget adó, cselekvésre buzdító, nagy teremtőerővel rendelkező évben a Kundalíni jóga gyakorlásokon eszközöket szeretnék mutatni ahhoz, hogy jobban ki tudjuk használni az év energetikai potenciáljait, és hogy könnyebben, tudatosabban tudjunk boldogulni benne.
Februárban a negatív elménken fogunk dolgozni, mely tudatunk azon része, ami ha túlműködik, saját magunkat akadályozzuk, gátoljuk az életben. Visszahúzó, lehúzó gondolatokat keringtet a fejünkben magunkról és másokról. A jó hír, hogy lehet dolgozni ez ellen, hogy egyensúlyba kerüljön negatív elménk, és szerepe szerint a helyzetekben azt mérlegelje, fenyeget-e bennünket veszély, avagy sem, és ne vegye át az irányító szerepet, ne lásson veszélyt ott is, ahol nincs.
Az órán megláthatod, a Kundalíni jóga tradíciójának tudása hogyan tud ebben segíteni Neked. A gyakorlatok mások lesznek, mint előző alkalommal és nem egymás folytatásai. Ha nem voltál előzőleg, akkor is jöhetsz bátran.
Az óra nagyon változatos: a mozgásos gyakorlatokat szakrális kéztartásokkal (mudrák), energetikai zárakkal (bandhák), légző-gyakorlatokkal (pranayama), magas rezgésű hangokkal (mantra), meditációval és relaxációval kombinálja.
Kiknek ajánljuk?
Mindenkinek! Nincs szükség előképzettségre, a gyakorlatokat bárki tudja végezni. Gyere el, ha az életben valami többre vágysz. Ha megvan a szándékod a belső fejlődésre. Ha szeretnéd az életet tudatosabban élni, nem csak sodródva az eseményekkel.

Cross Fit Kihívás
2019. február 23. (szombat) 19:00 Jázmin-terem
Ezen a 60 perces extra órán a teljes testet erősíteni fogjuk, a valódi funkcióknak megfelelően, izgalmas és változatos kihívások elé állítva. Különös hangsúlyt fektetünk a lábakra, hasra és a hátra, hisz ezek a test legerősebb pontjai, ahol igazán lehetséges a terhelést maximalizálni.
A Cross Fit főként annyiban tér el a testépítéstől, hogy itt az egyes testrészek nem külön napokon, hanem közvetlenül egymás után kapják a terhelést.
Az edzés végét alapos nyújtással zárjuk.
változatos eszközök (kettlebell, súlylabda, zsák, TRX®, kézisúlyzók, rúd, stb.)
pörgős óra középhaladóknak, haladóknak
erő és teljesítőképesség fokozás
pliometrikus erő fokozás
szálkásítás
ízületi helyzetérzékelés fejlesztése
stressz kiűzése garantált
Mindenkit sok szeretettel várunk!

NMPT - Természetes Mozgásminta tréning (120') - Kulcs a gerincbántalmak elkerüléséhez
2019. február 24. (vasárnap) 15:15, Jázmin-terem
Mi is az NMPT?
Natural Movement Pattern Training - Természetes Mozgásminta Tréning
A gerincsérv és a degeneratív mozgásszervi betegségek új prevenciós mozgásprogramja, melynek kidolgozója Bene Máté (gyógytornász, porckorongsérvspecialista, fizioterapeuta).
Mindig minden változik, gerincünk is egy folyamatos evolúciós változáson megy keresztül, már sokkal többet ülünk a számítógép előtt, mint régebben, megváltozott az életmódunk és így megváltozott a mozgásunk minősége is. Az ülő életmódból adódóan egyre többünknek fáj a dereka, nyaka, háta, térde, stb. Mégha rendszeresen mozogsz, sportolsz is, sajnos akkor is a rossz mozgásmintára erősítessz rá, vagyis rögzíted azt.
Kivéve, ha megtanulod az NMPT-t alkalmazni! :-)
Az NMPT korrekciós gyakorlatprogramja segít ezt a folyamatot megállítani, újratanítja a helyes mozgásmintát, mely alapvető fontosságú az aktív, egészséges hosszú életévekhez. Ez nem pusztán gerinctorna, vagy szokványos edzés, ez a jelenünk és a jövőnk új preventív szemléletű mozgásrendszere, melyet kellő gyakorlás után hatékonyan tudsz alkalmazni bármilyen sporttevékenységed során is.
Az NMPT hosszútávú konkrét hatása:
a nyaki gerinc krepitációjának csökkenése
a háti és lapocka környéki izomfájdalmak csökkenése
könnyebb és zökkenőmentesebb járás
vállízületi lágyrészfájdalmak csökkenése, megszűnése
korábbi sportsérülések fájdalmainak enyhülése, megszűnése
erősebb és stabilabb derékérzet
csökkenő haskörfogat >> vékonyabb derék
később elfáradó derékérzet
a korai teniszkönyök és csuklóízületi problémák oldódása, enyhülése
radikálisan javuló tartás, minden erre való koncentráció nélkül
térdízületi problémák enyhülése
"kattogó csípő" elhallgattatása
könnyedebb járás, nagyobb mozgásigény, kisebb fáradtság
"növekedés érzet"

Ezen a hiánypótló extra órán megtanítok neked egy olyan új mozgásprogramot, amely precíz pontos kivitelezésével, és rendszeres végzésével megelőzhetők a gerinc és ízületi problémák nagy része (porckorondsérv, ízületi kopások, váll, csípőfájdalmak stb.).
Tekintettel arra, hogy a gyakorlatok hatékonysága a rendkívül precíz, pontos beállítások és kivitelezés megfelelő minőségének függvénye, a létszám limitált!
Szeretettel várunk!

Bikini Body Alakformáló (90')
2019. március 2. (szombat) 18:30, Levendula-terem
Célzónáink ezúttal is a has, a comb és fenék, mindez másfél órában! Lányok, megint nagyot megyünk együtt, ahogy az eddigi BikiniBody órákon tettük! :)
Aki még nem volt: egy pörgős erősítő és zsírégető órára számíthattok ezen a napon!
Az óra nagy kitartást igényel, mert alaposan megterheljük a kritikus területeket!!! Fejlődik a teljesítőképességed, emelkedik a fittségi szinted.
A 10-12 perces dinamikus bemelegítés után mindenki számára jól követhető gyakorlatokkal a comb és a fenék lesz a fókuszpontban, majd a belső combra és a hasra koncentrálunk, végül végzünk pár komplex gyakorlatot a külső és belső csípőizomzatra is.
Az extra óra során az alábbi eszközökkel dolgozunk: kézi súlyok, kettlebell, slide és egyensúlypárna.
Természetesen az órát a nyújtással zárjuk, izmaink áthengerezésével!

Szoptatásra felkészítő beszélgetés (INGYENES!)
2019. március 10. 9:00 Barack-terem
A várandósság során sok változáson megy keresztül a test. Az egyik ilyen, hogy a mellek felkészülnek a kisbaba táplálására. Szülés után egy gyönyörű időszak következik: a szoptatás. Fantasztikus az emberi test, hiszen azzal a tejjel táplálhatjuk babánkat hosszú hónapokon át, amit a mi testünk állít elő.
Ha szeretnél többet tudni, hogyan táplálhatod a babádat, hogyan alakul a szoptatás közvetlenül szülés után, illetve milyen nehézségekkel találkozhatsz és ezeket hogyan oldhatod meg, akkor várunk szeretettel egy bensőséges beszélgetésre a témáról. Nagyobb testvér is nyugodtan veled tarthat.
Beszélgetés vezetője: Kultsárné Kálmán Évi, szoptatási segítő, Kismama torna oktató