Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció


Maya Fitness Extra Programok

Az órarendtől eltérő, vagy az órarendben szereplő, de különleges órákra (Hétközbeni-Hétvégi Extra óra, Bemutató óra, Tanfolyam, Tábor, Rendezvény) az alábbi adatlap kitöltésével lehet regisztrálni.
Extra alkalmakon az 50%-os kupon NEM használható fel!Regisztráció: Az eszközök véges száma miatt a regisztráció ajánlott, a regisztráció nélküli vendégek akkor tudnak részt venni az órán, ha minden regisztrált vendég megérkezett és maradt szabad hely. Egy regisztrációval 1 személy tudja biztosítani a helyét.
Várólista: Amennyiben az órákra foglalható helyek mind lefoglalásra kerülnek, várólistára lehet regisztrálni. Ha az adott órára történik lemondás, a várólistán - a foglalási sorrend szerint - következő regisztráló foglalását aktiváljuk. Az aktiválásról értesítést küldünk e-mail-ben!
Foglalásaim lekérdezése: Egy megadott e-mail címmel lefoglalt, jövőbeli órákról küld aktuális tájékoztatást a megadott címre. Foglalást NEM hajt végre!
Foglalás lemondása: délelőtti óránál előző nap este 20 óráig, délutáni óránál aznap 12 óráig, a visszaigazoló e-mail-ben található "Regisztráció törlése" link használatával, telefonon (20/425-9905) vagy az info@mayafitness.hu e-mail címen.
Kérünk Benneteket, hogy akinek van foglalása, de nem tud eljönni az órára, az a visszaigazoló e-mail-ben, vagy a foglalásai lekérdezését követően kapott e-mail-ben szereplő "Regisztráció törlése" link-et használva MINDENKÉPPEN mondja le a foglalását, hogy egyrészt tudjunk róla, másrészt időben értesíthessük a várólistás vendégeket.
Abban az esetben, ha valaki telt házas óra esetén NEM mondja le a foglalását, és nem jön el az órára, akkor egy alkalmat felhasználunk a bérletéről, vagy a következő látogatása alkalmával megkérjük, hogy fizesse ki a jegy árát. Ugyanez igaz abban az esetben is, ha valaki olyan későn mondja le a foglalását, amikor már másik vendég nem értesíthető. Megértéseteket köszönjük!


Óraleírások a rendszeres órarendünkben nem szereplő extra órákról

Szentivánéji Hatha jóga est
2019. június 23. 19:00 Jázmin-terem
Az év legrövidebb éjszakáján, Szentivánéj napján, amikor a leghosszabb a Nap égen megtett útja, jógázzunk együtt!
Ez az este a fény lezárásának is az ünnepe, hiszen elindul a sötétség gyarapodása. Ezen a napon minden eléri létezése csúcspontját, lehetőségeink kitágulnak. A tudatosságunk a legtisztább, a legvilágosabb állapotban van. A megtisztulás rítusai kapnak főszerepet.
Olyan slow flow, vagyis lassú áramló gyakorlatokkal készülök, amelyek az év legrövidebb éjszakáján felkészítik a testet, a lelket és a szívet egy pihentető alvásra, fókuszálva a Napfonat csakrára. Az áramló gyakorlatok között nyugalmat hozó, befelé figyelő, passzív jógapózokban nyújtunk.
Ezen a varázslatos éjszakán minden kívánság teljesülhet! :)
A relaxáció előtt elengedünk mindent, ami már nem szolgál bennünket, és teret adunk a meditációval a vágyainknak.
Mire lemegy a nap pontban 20 óra 44 perckor, a pihentető, extra hosszú relaxáció is véget is!
Az óra végén egy kis meglepetéssel készülök!
Kezdőket, újrakezdőket és haladó gyakorlókat is nagy-nagy szeretettel várok ezen a különleges jóga esten!
Gyertek, és búcsúztassuk az év legrövidebb éjszakáját egy közös jógázással!