Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció


Maya Fitness Extra Programok

Az órarendtől eltérő, vagy az órarendben szereplő, de különleges órákra (Hétközbeni-Hétvégi Extra óra, Bemutató óra, Tanfolyam, Tábor, Rendezvény) az alábbi adatlap kitöltésével lehet regisztrálni.
Extra alkalmakon az 50%-os kupon NEM használható fel!Regisztráció: Az eszközök véges száma miatt a regisztráció ajánlott, a regisztráció nélküli vendégek akkor tudnak részt venni az órán, ha minden regisztrált vendég megérkezett és maradt szabad hely. Egy regisztrációval 1 személy tudja biztosítani a helyét.
Várólista: Amennyiben az órákra foglalható helyek mind lefoglalásra kerülnek, várólistára lehet regisztrálni. Ha az adott órára történik lemondás, a várólistán - a foglalási sorrend szerint - következő regisztráló foglalását aktiváljuk. Az aktiválásról értesítést küldünk e-mail-ben!
Foglalásaim lekérdezése: Egy megadott e-mail címmel lefoglalt, jövőbeli órákról küld aktuális tájékoztatást a megadott címre. Foglalást NEM hajt végre!
Foglalás lemondása: délelőtti óránál előző nap este 20 óráig, délutáni óránál aznap 12 óráig, a visszaigazoló e-mail-ben található "Regisztráció törlése" link használatával, telefonon (20/425-9905) vagy az info@mayafitness.hu e-mail címen.
Kérünk Benneteket, hogy akinek van foglalása, de nem tud eljönni az órára, az a visszaigazoló e-mail-ben, vagy a foglalásai lekérdezését követően kapott e-mail-ben szereplő "Regisztráció törlése" link-et használva MINDENKÉPPEN mondja le a foglalását, hogy egyrészt tudjunk róla, másrészt időben értesíthessük a várólistás vendégeket.
Abban az esetben, ha valaki telt házas óra esetén NEM mondja le a foglalását, és nem jön el az órára, akkor egy alkalmat felhasználunk a bérletéről, vagy a következő látogatása alkalmával megkérjük, hogy fizesse ki a jegy árát. Ugyanez igaz abban az esetben is, ha valaki olyan későn mondja le a foglalását, amikor már másik vendég nem értesíthető. Megértéseteket köszönjük!


Óraleírások a rendszeres órarendünkben nem szereplő extra órákról

AMRAP + Nyújtás
2019. július 20. (szombat) 18:30, Levendula-terem
AMRAP = as many round as you possible in X minutes = annyi menet amennyi csak lehetséges adott idő alatt
Az AMRAP magas intenzitású edzéseken alkalmazott edzésmódszer. Hatása attól függ, hogy milyen típusú gyakorlatokat végzünk.
Ezen az órán 10 perc bemelegítés után 30 perc AMRAP-ra számíthatsz.
1 AMRAP 10 perces lesz. 10 perc alatt a megadott ismétlésszámmal végzed a különböző gyakorlatokat, melyből annyi kört végzel el, amennyit csak tudsz.
Előnye, hogy a saját ütemedben dolgozhatsz. Az intenzitást és az ellenállás nagyságát is megválaszthatod saját erőszintednek megfelelően. A feladatokat megmondom előre, tudni fogod, így csak magadra figyelsz a végrehajtás közben. Ha szükséges, adok módosítást vagy választhatsz kisebb, nagyobb ellenállást, a lényeg hogy a 3x10 percet végig tudd csinálni helyesen a saját edzettségednek megfelelően.
Természetesen a 10 percek között lesz egy kis pihenő. A gyakorlatokat úgy állítom össze, hogy a 30 perc alatt az összes izomcsoportot átdolgoztatjuk.
Az órát 20 perc alapos nyújtással zárjuk.

NŐI jóga (90')
2019. július 20. (szombat) 18:30 Jázmin-terem
Női ciklusunk során hormonjaink folyamatos változásban vannak, és ezzel együtt folyamatos változásban van a kedélyünk, energiaszintünk, nyitottságunk vagy épp befelé fordulásunk.
Egy női jóga óra épp ezért nagyon megengedő: mindenki a saját ciklusának megfelelő dinamikával merülhet bele az áramlásba.
A gyakorlatok az altest energetikai rendszerét állítják helyre, megerősítik a gát, hüvely területét, a medence és a has izmait. Lazítják, mobilizálják és egyben erősítik a csípőízületet.
Ugyanígy tartalmaznak görcsoldó és ciklust szabályozó gyakorlatokat, így egyensúlyba kerül a hormonális rendszer, csökken vagy megszűnik a menstruáció előtti kellemetlen tünetegyüttes (PMS).
A helyes légzés elsajátítása is hozzájárul a kiegyensúlyozott hormonális működéshez, az idegrendszer és ezzel az érzelmek stabilitásához.
A rendszeres gyakorlás során tudatosulnak a női szervekhez kapcsolódó érzetek, a ciklusunk alatti változások, így ezeket megértve és elfogadva tudjuk önmagunkat is jobban megérteni, elfogadni és befogadóbbá válni az állandó változásra.