Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció


Kriston Intim Torna (KIT)

A Kriston Intim Torna egy olyan speciális egészségnevelő, testtudat fejlesztő program, amely a medence-alapi izmok megerősítésére szolgál. Egyaránt alkalmazható megelőzésére és gyógyításra.

Az alábbi problémák esetén mindenképp ajánlott:
menstruációs zavarok
nőgyógyászati panaszok
szülés előtti izmok felkészítése
szülés után az izmok megerősítése
hüvely- és végbélgyengeség
aranyér
szexuális kultúra fejlesztése

Akik egyszer elsajátítják ezt a módszert, egy életre tudnak javítani az életminőségükön.

A foglalkozást bárki kortól, állapottól függetlenül elvégezheti. A tanfolyamok 12 órából állnak, amely alatt lépésről lépésre elsajátíthatja a rejtett izmok tréningjét. A tréning végén minden résztvevő személyre szabott programot kap, problémájától, egyéb sajátosságaitól függően. Jelentkezésnél egy kérdőívet kell kitöltenie jelen állapotáról, amelyet kizárólag a tréning vezetője néz meg és garanciát vállal arra, hogy ezen információkat bizalmasan kezeli (az egyéni programmal vissza is adjuk).

A gond nem most kezdődött ezen a területen, csak mostanra nyíltabban merünk beszélni róla. Bár a foglalkozások nem interaktívak, mégis vannak, akik szívesen megosztják - van, hogy négyszemközt - a véleményüket, problémájukat, tapasztalatukat. Ne aggódj, a tanfolyamon többnyire a tréner beszél, a hallgatók hallgatnak.
Cél, hogy önmagad felé megnyílj, és mi trénerek abban segítsünk, hogy gazdagabban, könnyebben, erővel telve, tudással megerősödve menj haza. A KIT egy életre szóló program. Egyszer kell elvégezni, és napi 8-10 percet igényel a tudás fenntartása.

"A fogmosás sem a beteg fogú embereknek való csupán." (Kriston Andrea)

Az óráról és a módszerről itt találtok részletes leírást: Kriston Intim Torna

Hétvégi csoport (2 napos) - Jelentkezem!
A tanfolyam időpontja: 2018. február 3-10. (szombat), 9:00-15:00 óra között
A tanfolyam időtartama: 12 óra (2x6 óra)
A tanfolyam díja: 30.000 Ft/fő
Ha többen jöttök: hozd el a barátnődet, ismerősödet, és a tanfolyam díjából 3.000 Ft (10%) kedvezményt kapsz! Minden további hozott vendég után ez a kedvezmény összeadódik, vagyis ha plusz 3 embert hozol Magaddal, akkor 7.500 Ft kedvezményt kapsz, érdemes tehát szólni a barátnőknek, ismerősöknek, rokonoknak, szomszédoknak is!
Oktató: SZILVI, hivatalos KIT-tréner

Jelentkezés: ITT!
Elérhető szabad helyek: A jelentkezésnél megtekinthető, ITT!

Vélemények
"Igazán szimpatikus es lelkes trénerrel hozott össze a sors. A tanfolyam szuper volt, laza, kellemes, vicces és természetesen a gyakorlatban is jól alkalmazható. Nem igazán akartam elmenni, de a barátnőm rábeszélt, jól tettem és utólag jöttem rá, hogy sokszor talán azok a dolgok a legjobbak, amiktől kapásból és maximálisan elzárkózunk. Minden nőnek kötelezővé tenném, és orvosilag az összes haver-barátomnak javasolni fogom."