Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció


Nagycsoportos ovitorna tanfolyam

Játékos, zenés, mozgásfejlesztő torna

Az ovis torna a gyermekek életkorát figyelembe vevő játékos, fejlesztő torna, amelynek egyik legfontosabb célja a mozgás megszerettetése. Ezen foglalkozások legnagyobb fejlesztő hatása az idegrendszerre gyakorolt hatás, amely leginkább elősegíti a gyermekek fejlődését.

A torna során nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre. Egyaránt fejlesztjük a gyermekek kondicionális és koncentrációs képességét, a jó iskolai teljesítmény eléréséért.
A torna segíti a harmonikus, összerendezett mozgást, mely a szem-kéz-láb összehangolt mozgásán alapul. Különböző eszközökkel történő feladatok gyakorlása során fejlesztjük az egyensúlyérzéket, a labdaérzékenységet, a ritmusérzéket, javítjuk a testtartást, erősítjük a vázizmokat.

A tornát a természetes járásokkal kezdjük, kiegészítve tartásgyakorlatokkal, törekedve a helyes tartás gyakorlására. A futással egybekötött koordinációs gyakorlatok segítik a nagymozgások és az egyensúlyérzet fejlődését. A foglalkozáson minden alkalommal egy-egy tornaszerrel gyakoroljuk a gimnasztikai és koordinációs feladatokat, melyek a következők: babzsák, bot, szalagos bot, karika, labda, gumiszalag, ugrókötél, kendő. A foglalkozást lazítással, elcsendesedéssel, pár légző gyakorlattal fejezzük be.

Várjuk mindazokat, akik nagyon szeretnek mozogni és szeretnének ügyesedni, és azokat is, akiknek kicsit nehezükre esik a mozgás. Öltözet: könnyű talpú tornacipő, lányoknak lehet balettcipő. Önálló, szülői részvétel nélküli óra.

Ajánlott életkor: 3-7 éves óvodások
A foglalkozások időtartama: Kb. 45 perc
Foglalkozás vezető: OTI
A tanfolyam időpontjai: 2018. január 31., február 7., 14., 21., 28., március 7., 14., 21., 28., április 4. (szerda), 15:30-16:15 között
A foglalkozás időtartama: 45 perc
Részvételi díj: 1.000 Ft/fő, testvéreknek 800 Ft/fő

Jelentkezés: ITT!
Elérhető szabad helyek: A jelentkezésnél megtekinthető, ITT!