Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció
Korábbi festések :-)
Afremov: Séta a parkban Elisabeth Lisa: Hinta Boyeh: Pitypang a szélben Spiros: Párizs télen Galaxis Sapoka: Séta az esőben Afremov: Napernyő a strandon Zenét hallgató lány Medúza Nezdiymynoga: Csónak a parton Zilbermann: Aranykönnyek Cooney: Szitakötők Afremov: Vitorlás Bagoly Pitypangok a szélben A kis balerina


Afremov: Séta a parkban

Élményfestés

Benned is ott él a művész! 4 órás ÉLMÉNYFESTÉS Maya-ban!

Balla Móni évek óta oktat sikeresen iskolás gyerekeket nálunk jobb agyféltekés rajzolásra, és végre eljött az idő, hogy a felnőttek is alkothassanak, nem is akárhogyan!

az iskolai rajzórán fogtál utoljára ecsetet?
nem jutottál tovább a pálcikaember rajzolás vagy épp, hogy ügyesen rajzolsz, festesz, de jól jönne egy kis szakmai segítség vagy bátorítás?

Az élményfestésen nem feltétel a festeni, illetve rajzolni tudás, a kézügyesség. Nincs szükség semmilyen előképzettségre, csak nyitottságra! A 4 órás élményfestés anyaga úgy lett összeállítva, hogy megfelelő lépésekben, bátorságot merítve, örömmel alkothassatok remek társaságban! Hozd a barátnődet, párodat vagy akár a gyermekedet is Magaddal, és alkossatok közösen! (Felnőtteknél az alsó korhatár 15 év, gyerekeknél 7 év.)

Megismerkedhettek az akrilfestészeti anyagokkal, eszközökkel, megismerhetitek, hogy hogyan tudjátok kijavítani, ha valamit elrontottatok, önbizalmat meríthettek az alkotói munkában és nem utolsó sorban saját készítésű festménnyel is gazdagabbak lesztek.

Minden kelléket mi biztosítunk! Csak magadat hozd! Kapsz ecsetet, festéket, vásznat és kötényt is. :-)

Alkotásod örök emlék marad, hiszen egy olyan képpel távozol, amely nem csak a Te otthonod dísze lehet, hanem akár szívből jövő, személyes ajándék is szeretteidnek!

Tengericsikók élményfestés
Az élményfestés időpontja: 2019. június 2. (vasárnap), 9:00-13:00 óra között
Életkor: 7 éves kortól
Létszám: 8 fő
Festmény: Tengericsikók (technika: akril, méret: 30x40 cm)
A tanfolyam díja: 9.900 Ft/fő
Oktató: Balla MÓNI, rajzoktató
Jelentkezés: ITT!
Elérhető szabad helyek: A jelentkezésnél megtekinthető, ITT!


 
Élményfestés tábor gyerekeknek
 


FONTOS INFORMÁCIÓK!
* A jelentkezés 50% előleg befizetésével válik érvényessé, amelyet legkésöbb a tábor kezdete előtt 30 nappal kell megtenni, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni a helyet. Amennyiben a jelentkező nem vesz részt a táborban, az előleg 50%-át 1 éven belül felhasználható ajándékutalvány formájában tudjuk visszaadni.
** Tízórai, Ebéd: Igyekszünk körültekintően kiválasztani az étrendet, de speciális igények kielégítésre sajnálatos módon NINCS lehetőségünk.