Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció
Aero kick-box
AIR jóga
AIR KIDS jóga
Alakformáló
Alapozó terápia
Angol játékos torna
bodyART®
BOSU® alakformáló
deepWORK®
Fitball alakformáló
Full kondi zsírégető
Gerincjóga
Gerinctorna
Gymstick® alakformáló
Hatha jóga
Kangoo®
Kid-Fit Judo
Kismama torna
Kínai gerinctorna
Kritikus zóna alakformáló
Kundalíni jóga
Ovis jóga
Pilates®
PUMP®
Regeneráló torna
Senior torna
Stresszoldó jóga
Suli jóga
TABATA zsírégető
TRX®
TRX® Junior
TSMT
Zumba®
Zsírégető


Gymstick® alakformáló

A Gymstick Finnországból érkezett, a megalkotói két nagyszerű fitnesz-eszközt kombináltak egybe: a fitnesz-szalagot és a botot. A bot könnyű, de merev, a két végéhez pedig gumikötelet rögzítettek, a kötelek végén kengyellel. Ez teszi lehetővé, hogy a lábunkra húzzuk a gumi végét, és miközben a botot kézben tartjuk, végtelen variációs lehetőséget ad az edzéshez.
Könnyű maga a szerkezet, ezért egyszerű használni. Olyan módon fejt ki ellenállást az izmokra, hogy az ízületeket nem károsítja, és minden edzést hatékonyabbá tesz. A szabad súlyos edzéstől abban különbözik, hogy a Gymstick jóformán minden kívánt irányban és helyzetben ellenállást képez.
A Gymsticket úgy fejlesztették ki, hogy a gyakorlatokat ellenállással szemben végezve az egész testre ható edzést tegyen lehetővé. A core izmokat (mély stabilizáló izmok) ösztönösen munkára aktiváljuk a gyakorlatokkal akkor is, amikor épp nem azokra az izmokra dolgozunk. A gyakorlatok az izomzatot feszessé, tónusossá varázsolják. Az ideg-izom kapcsolatokat nagymértékben erősíti.

A botra erősített két gumiszalag, amilyen egyszerű eszköznek tűnik, olyan sokféleképpen használható. Akaszd a lábad a füleibe, vagy ragadd meg a fogókat súlyzóként, támaszd meg a rudat a talpaddal vagy stabilizáld a terasz korlátjával, meglátod, mindegyik kombináció szupererősen megdolgoztat, a pozíciók száma pedig végtelen.
A Gymstick hatékonyságának a titka a két gumiszalagban rejlik, amelyek ellenállásukkal megnehezítik a mozdulatokat, mégis biztonságban tartják a testedet, hiszen rugalmasságuk miatt minimális a sérülés veszélye. A legjobb benne mégis az, hogy míg a Gymstick a gyakorlatokba ellenállást visz, addig Téged ellenállhatatlan formához segít.

Javítja:
az izomerőt
állóképességet
egyensúlyérzéket
koordinációt
ízületi stabilitást és a testtudatot

Előnyei:
Egyszerű: nem igényel előzetes felkészülést, a gyakorlatok könnyen követhetőek és kivitelezhetőek
Egyénre szabott: a gumikötél hosszúsága egyszerűen állítható, akár gyakorlatok között is, biztosítva használójának a megfelelő intenzitást
Sokrétű: "konditerem egy eszközben", mely az alakformáláson és zsírégetésen kívül kiválóan alkalmas a mélyizmok erősítésére, izomgyarapításra, helyes testtartás kialakítására és megőrzésére, egyensúlyérzék fejlesztésére. A derék-hátfájás csökken, vagy megszűnik!
Változatos: a remek zenének és az eszköz hatékonyságának, játékosságának köszönhetően nem lehet megunni

A Gymstick segítségével rendkívül hatékonyan teheted feszessé és ruganyossá a tested, emellett a mozgásforma az egyensúlyérzékedre és a testtudatodra is pozitív hatással a van. A gyakorlatok során az egész test aktívan dolgozik, mert mindvégig a gumikötél feszességét kell tartani még akkor is, ha csak egy izomcsoportra dolgozunk. Pörgesd fel az edzést Gymstickkel és meglátod, az eredmény is dupla sebességgel érkezik.

Minden korosztály használhatja, gerincproblémások is, hiszen remek hát-, derék- és gerincmerevítő erősítő eszköz.
A gyakorlatoknak fokozatai vannak, az edzett és kevésbé edzett vendég egyaránt megtalálja az eszközben a számára kellő nehézségi fokozatot, amelyet az óra során állíthat magának.
A Gymsticket védő szivacshenger kímélése miatt olyan pólóban gyertek, amely a vállakat is befedi, ugyanis az óra izzadással jár.

Ízelítőül egy kedvcsináló videó

Klári