Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció
Aero kick-box
Adrenalin koktél
AIR jóga
AIR KIDS jóga
Alakformáló
Alapozó terápia
Babás jóga
BalletBody
BOSU® alakformáló
BOSU® KIDS
Bukfenc ovistorna
deepWORK®
Fitball alakformáló
Full kondi zsírégető
Gerincjóga
Gerincjóga Dinamikus
Gerinctorna
Gymstick® alakformáló
Hatha jóga
Kangoo®
Kerekítő
Kid-Fit és Judo
Kismama torna
Kínai gerinctorna
Kritikus zóna alakformáló
Minitorna
Pilates®
PUMP®
Senior torna
Stresszoldó jóga
TABATA zsírégető
TRX®
TRX® Junior
TSMT
Zumba®
Zsírégető


Babás jóga

A babával közös jógázás segít elmélyíteni a szülő-gyermek kapcsolatot, fejleszti a kisgyermek mozgáskordinációját, idegrendszerének fejlődését, és segít kielégíteni a gyermek egyre növekvő mozgásigényét. A jóga segíti az anya szülés utáni regenerációnát, fizikai kondíciójának visszaszerzését, és nem utolsó sorban egy támogató közösséget ad a szülőknek, ahol sorstársakra lelnek, megoszthatják örömüket, bánatukat. Az apákat is szeretettel várjuk a foglalkozásokon.

Milyen idős babával látogatható az óra?
Ez egy 60 perces, úgynevezett nagybabás foglalkozás. 8-10 hónapos kortól 2 éves korig ajánlott, olyan gyerekeknek, akik már jobban mozognak, forognak, kúsznak, másznak, járnak.
Mit kell hozni?
Kényelmes ruhát a szülőnek, a babának a szokásos pelenkázós csomagját, enni- és innivalóját, kedvenc játékát. Jógamatracot, párnát, plédet és további játékokat a stúdió biztosít.
Az óra felépítése:
Egy rövid elcsendesedést a babákkal közös bemelegítés követ. Utána közös jógázás jön, majd a babaklub, ami körbesétálós, körbeállós játszás és mondókázás a babákkal. Az órát gátizomtorna, relaxiáció és az óra végi elcsendesedés zárja.
Mi van ha a babák éhesek, tisztába kell tenni őket, vagy nyűgösek?
Az óra szerkezete rugalmas, a babák igényeihez igazodik. Ha többen szoptatnak, akkor légzőgyakorlatokat végzünk, ha a babák nyűgösek, akkor több babaklubos gyakorlatot csinálunk, mert attól megnyugszanak, ha pedig alapvetően nyugodtak, akkor több "anyaidő" lesz, többet jógázhatnak az anyák.

Nyári szünet, az órák szeptemberben indulnak újra!

Kriszta