Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció
Aero kick-box
Adrenalin koktél
AIR jóga
AIR KIDS jóga
Alakformáló
Alapozó terápia
Babás jóga
BalletBody
Bábos Mesekuckó
BOSU® alakformáló
Bukfenc ovistorna
deepWORK®
deepWORK® & Pilates®
Fitball alakformáló
Full kondi zsírégető
Funkcionális step
Gerincjóga
Gerincjóga Dinamikus
Gerinctorna
Gymstick® alakformáló
Hatha jóga
Kangoo®
Kerekítő
Kid-Fit és Judo
Kismama torna
Kínai gerinctorna
Kritikus zóna alakformáló
Minitorna
Pilates®
PUMP®
Senior torna
TABATA zsírégető
TRX®
TRX® Junior
TSMT
Zumba®
Zsírégető


BOSU® alakformáló / BOSU® KIDS

Az egyensúly minden mozgás alapja!
Urald és formáld a tested, légy stabil!

Az órán koordinációs félgömbbel dolgozunk, ami instabil alátámasztást biztosítva hatékonyabb, intenzívebb izommunkát, alakformálást eredményez. Emellett nagyban fejleszti az egyensúly-, és a koordinációs képességet.

Olyan izmokat is munkára bír, melyeket akarattal nem tudunk működtetni, csak instabil közegben kapcsolnak be. A mai ülő életmód által sajnos ezek az izmok elcsökevényesednek, mivel nem használjuk őket, viszont nagyban hozzájárulnak gerincünk védelméhez.
Az óra 10 perces bemelegítéssel indul, mely során megtanuljuk az eszközön való helyes tartást, légzéstechnikát, majd fokozzuk a pulzust. Ezután következik 35-40 perc teljes testre kiterjedő edzés.
Az óra nem "ugrálós", idősebbek, térdfájósak is bátran elkezdhetik. A BOSU-n végzett gyakorlatokat alkalmanként színesítjük kézisúlyzó, gumikötél, fitball, softball használatával. Az edzés minden esetben 10 perces nyújtóblokkal zárul.

Ajánlott kortól, nemtől függetlenül mindenkinek, aki szeretne egy vidám, kihívásokkal teli csoportos órán részt venni. A BOSU-t tapasztalatok alapján a gyerekek éppúgy szeretik, akárcsak a felnőttek, s még haladó sportolók számára is kihívás. Az eszközt világszerte ugyanúgy alkalmazzák az élsportban, mint a rehabilitációban. A BOSU edzés rendszeres látogatásával hatása igen hamar, már pár hét alatt észrevehető és érezhető.
Eszközhasználati díj NINCS! Maximális létszám: 17 fő, a bejelentkezés kötelező!Előnyök:
Testtudat fejlesztése
Ízületi tok erősítése
Nincs erős talajra érkezés
Izom, erő, állóképesség
Szálkás izomzat, fokozza a zsírégetést
Kritikus zónák (has, popsi) hatékony formálása
Szép testtartás
Elcsökevényesedett mélyizomépítés
Preventív
Porckorongsérv megelőzés
Speciális mozgásanyagával oldja a stresszt
Gyorsaságfejlesztés
Egyensúlyérzék, ügyesség
Elősegíti a fő sportágad (futás, foci, box, stb.) teljesítményének növelését
Ha szeretnél egy vidám közösséghez tartozni
Ha újrakezdő sportoló vagy (pl. szülés után)
Ha kipróbálnál valami újat

Sok szeretettel várunk kedden 20 órakor és csütörtökön 19 órakor!

Évi

Regisztráció: Az eszközök véges száma miatt a regisztráció ajánlott, a regisztráció nélküli vendégek akkor tudnak részt venni az órán, ha minden regisztrált vendég megérkezett és maradt szabad hely. Egy regisztrációval 1 személy tudja biztosítani a helyét.
Várólista: Amennyiben az órákra foglalható helyek mind lefoglalásra kerülnek, várólistára lehet regisztrálni (max. 2 fő). Ha az adott órára történik lemondás, a várólistán - a foglalási sorrend szerint - következő regisztráló foglalását aktiváljuk. Az aktiválásról értesítést küldünk e-mail-ben!
Foglalásaim lekérdezése: Egy megadott e-mail címmel lefoglalt, jövőbeli órákról küld aktuális tájékoztatást a megadott címre. Foglalást NEM hajt végre!
Foglalás lemondása: délelőtti óránál előző nap este 20 óráig, délutáni óránál aznap 12 óráig, a visszaigazoló e-mail-ben található "Regisztráció törlése" link használatával, telefonon (20/425-9905) vagy az info@mayafitness.hu e-mail címen.
Kérünk Benneteket, hogy akinek van foglalása, de nem tud eljönni az órára, lehetőség szerint SMS-ben (arról azonnal értesülünk) vagy emailben MINDENKÉPPEN mondja le a foglalását, hogy egyrészt tudjunk róla, másrészt időben értesíthessük a várólistás vendégeket.
Abban az esetben, ha valaki telt házas óra esetén NEM mondja le a foglalását, és nem jön el az órára, akkor egy alkalmat felhasználunk a bérletéről, vagy a következő látogatása alkalmával megkérjük, hogy fizesse ki az 1.200 Ft-os jegyet. Ugyanez igaz abban az esetben is, ha valaki olyan későn mondja le a foglalását, amikor már másik vendég nem értesíthető. Megértéseteket köszönjük!

BOSU® KIDS (6-13 év)
Ha a gyerekek már épp kinőttek az ovistornából, ha nem szeretnének versenyszerűen sportolni, vagy ha épp valamilyen sportág mellé kerestek olyan kiegészítő, mozgásos tevékenységet, ahol jól érzik magukat a gyerekek, akkor a BOSU KIDS® Nekik, Nektek szól!

A játékos, fejlesztő BOSU KIDS® órán a gyerekek örömmel mozognak, mert szinte észre sem veszik, hogy sportolnak. Ráadásul a BOSU®, mint eszköz nagyon gyors ütemben FEJLESZTI:
az agyi- ideg- izom kapcsolatokat,
ízületi stabilitást,
kondíciót,
mentális képességeket,
állóképességet,
ügyességet,
mély izomzatot,
finom motorikus képességet.

Manapság sajnos az aktív szabadtéri játékokat felváltották a videojátékok, telefonok. Emiatt a gyerekek egyharmada túlsúlyos, kondicionális képességük fejletlen. Az általános iskolások több, mint 60%-a gyógytestnevelésre szorul.

A gyerekeinket motiválnunk kell arra, hogy felfedezzék a sport örömét és megtanulják a megfelelő mozgásmintákat! A BOSU® egyensúly tréneren eltöltött idő elrepül, az óra dinamikus, újszerű, vicces, kihívásokkal teli!
A gyerekek egyensúlyi rendszere akkor fejlődik legjobban, ha pici koruktól kezdve alkalmat teremtünk számukra a mozgásra, ugrándozásra, pörgésre-forgásra, hintázásra. A BOSU® labdával ez is megvalósítható. Segít a helyes testtartás kialakításában. Akár egymagukban, akár a közös, csoportos játékok alkalmával sokféle módon tudnak játszani, mozogni vele. A BOSU-n végzett páros gyakorlatok nemcsak izgalmasak és különlegesek, hanem megtanítják a gyerekeket egymáshoz alkalmazkodni így a mozgáson kívül fejlődnek a gyerekek szociális képességei, mint például a társaikra való odafigyelés, egymás segítése, a türelem.

Az órák felépítése és fő célja az, hogy megszerettesse a gyerekekkel a mozgást, mindezt mindenféle iskolai megfelelési kényszer, vagy egyesületi versenyeztetés nélkül. Az edzések játékosak, és egyaránt tartalmaznak talaj-illetve gimnasztikai elemeket, eszközös gyakorlatokat, előkészíti a gyerekeket a saját testsúlyos és a súlyzós, eszközös feladatok elvégzésére is, hogy ha úgy tartja kedvük, később a felnőtt órákba belenőve folytathatják az edzéseiket egy kiváló közösség tagjaiként.

A BOSU® egyéb sportág melletti kiegészítő edzéstevékenységnek is kiváló, hiszen az ízületi helyzetérzékelést kiemelkedően növeli, ezáltal csökkenti a sérülésveszélyt a hétköznapi tevékenységek, és egyéb mozgásformák végzése közben is.

Kiket várunk? 6-13 éves fiúkat és lányokat
Bejelentkezés: ITT!

Sok szeretettel várunk minden 6-13 év közötti lányt és fiút kedden 17 órakor!

Évi