Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció
Aero kick-box
AIR jóga
AIR KIDS jóga
AIR KIDS OVIS jóga
Alakformáló
Alapozó terápia
Angol ovistorna
bodyART®
BOSU® alakformáló
deepWORK®
Fitball alakformáló
Full kondi zsírégető
Gerincjóga
Gerinctorna
Hatha jóga
Kangoo®
Kismama torna
Kínai gerinctorna
Kritikus zóna alakformáló
Kundalíni jóga
Ovis jóga
Pilates®
PUMP®
Regeneráló torna
Senior torna
Stretching®
Stresszoldó jóga
Suli jóga
TABATA zsírégető
TRX®
TRX® Junior
TSMT
Zumba®
Zsírégető


Gerincjóga (90 perc)

A gerincjóga modern mozgásrendszer, olyan csoportos mozgásterápia, melynek célja a test és az idegrendszer egészségének helyreállítása elsősorban a testtartás javításával. A helyes tartás nem csupán a mozgásszervi problémák gyógyításának alapfeltétele, de a megfelelő légzés elsajátításának is. A helyes légzés kiemelt szerepet kap a jógában, mivel azonnali, közvetlen hatással van úgy a hormonrendszerre és az emésztésre, mint az energiatestre. A harmadik fő terület a relaxációra való képesség javítása.
Ha időnként vagy rendszeresen fáj a derekad; még nem fáj semmi, de sokat ülsz a munkahelyen, akkor gyere el gerincjóga óránkra, mielőtt a porckorongod már csak műtéttel lehet gyógyítani.
A speciális jóga gyakorlatok segítségével megdolgoztatjuk a hátad, erősítjük és megnyújtjuk az izmaid. Már néhány alkalom után is fogod érezni a különbséget!
A Gerincjógát bármilyen életkorban ajánljuk, különösen azoknak, akik szeretnének szabadulni a hátfájástól, vagy sok időt töltenek ülve, ezért fokozott kockázatnak vannak kitéve.

A gerincjóga élettani hatásai:
erősíti, lazítja és nyújtja az izomzatot
javítja a tartást
oldja a stresszt
javítja az emésztést
növeli a fizikai és pszichikai teherbírást
javítja az általános közérzetet
vitalizál

A Gerincjóga elsődleges szerepe a megelőzés (prevenció), illetve utókezelés (rehabilitáció). Harmonikusan erősíti és nyújtja az izomzatot, precíz gyakorlatokkal biztonságosan, mégis eredményesen alakítja a testet, és ezen keresztül hatással van az emberi élet egészére.

A foglalkozások felépítése: Ráhangolódás - átmozgatás, bemelegítés - légzőgyakorlatok - tartásjavító gyakorlatok - erősítő gyakorlatok - nyújtó gyakorlatok - levezetés - relaxáció

Ajánlott viselet: edzőcipőre nincs szükség, tetszőleges kényelmes ruházat, zokni

A foglalkozás időtartama: 90 perc