Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció
Aero kick-box
AIR jóga
AIR KIDS jóga
AIR KIDS OVIS jóga
Alakformáló
Alapozó terápia
Angol ovistorna
bodyART®
BOSU® alakformáló
deepWORK®
Fitball alakformáló
Full kondi zsírégető
Funkcionális tréning
Gerinctorna
Hatha jóga
Kangoo®
Kismama torna
Kínai gerinctorna
Kritikus zóna alakformáló
Kundalíni jóga
Ovis jóga
Pilates®
PUMP®
Regeneráló torna
Senior torna
Stretching®
Stresszoldó jóga
Suli jóga
TABATA zsírégető
TRX®
TRX® Junior
TSMT
Zumba®
Zsírégető


Zumba® / Zumba® Kids

A Zumba egy újszerű fitness-óra, amely hipnotikus és motiváló latin ritmusokhoz könnyen követhető, egyszerű mozdulatokat kapcsol, amely által semmi máshoz nem hasonlítható, egyedülálló fitness program jön létre.

Az órákon az összes latin ritmus felsorakozik. Észre sem veszed, és megtanulod a salsa, merengue, cumbia, quebradita, reaggeton, calypso, bachata samba, axé, latin funk, flamenco és más táncok alaplépéseit. Ez a testedzés jótékony hatása és eredményessége mellett még szórakoztató is.

A program hatékonysága figyelemreméltó, egy 1 órás tréning alatt kb. 600 kalória égethető el. A Zumbások 3 legyet ütnek egy csapásra, hiszen nagy számban olvasztják a zsírsejteket; az interval jelleg miatt edződik az állóképesség; a fifikásan becsempészett "föl sem ismerhető" erősítő gyakorlatok pedig tónust adnak az izomzatnak, és feszessé formálják a domborulatokat.

Legfontosabb pszichikai hatása pedig a nagy adag pozitív életenergia.

Mindenkit szeretettel várunk, aki szeretne csinosabb, vidámabb és boldogabb lenni, hiszen a sporttal nem csak a testünket, hanem a lelkünket is edzhetjük kortól és nemtől függetlenül. Ezen az órán garantáltan felszabadulnak a gátlásaid.

Facebook csoport:

Várunk kedden 20 órától, szerdán 18 órakor, pénteken 19 órakor!

Dóra és V. Móni


Zumba® Kids (6-12 év, ISKOLÁS)

A ZUMBA® KIDS a Zumba® kifejezetten gyermekek számára kifejlesztett változata.
Célja a zene, a mozdulatok és a közösség összehangolása a sokféle táncstílust (hip-hop, cumbia, reggaeton, salsa) felölelő koreográfiákon és játékokon keresztül.

A gyermekzumba jótékony hatásai egyrészt a testi egészség- és a fejlődés elősegítése (testsúly-kontroll, az izmok és a csontozat fejlődése, a koordináció és az egyensúlyérzék javulása), másrészt a kognitív fejlődés segítése, harmadrészt pszichológiai (magabiztosság, testtudat kialakítása, a kreativitás, memória fejlődése).

A ZUMBA® KIDS óra a fentiekben leírtakon kívül egy vidám, energiát levezető óra, ahol az iskolás gyermekek új barátokra is találhatnak, vagy a meglévőkkel táncolhatnak együtt!

Életkori megkötés: 6-12 év között, ISKOLÁS lányok és fiúk.
Javasolt viselet: kényelmes öltözet, rövidnadrág/leggings és póló, sportcipő/tornacipő
Az óra időtartama: 60 perc
Bejelentkezni NEM kell!

Óra szülőknek: Amíg a gyerekek Dórával táncolnak, Emese egy mindent átmozgató TABATA zsírégető órával várja a szülőket 17 és 18 óra között, amire bejelentkezni sem kell!


Várok mindenkit szeretettel pénteken 17 órakor!

Dóra