Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció
Aero kick-box
AIR jóga
AIR KIDS jóga
AIR KIDS OVIS jóga
Alakformáló
Alapozó terápia
Angol ovistorna
bodyART®
BOSU® alakformáló
deepWORK®
Fitball alakformáló
Full kondi zsírégető
Funkcionális tréning
Gerinctorna
Hatha jóga
Kangoo®
Kismama torna
Kínai gerinctorna
Kritikus zóna alakformáló
Kundalíni jóga
Ovis jóga
Pilates®
PUMP®
Regeneráló torna
Senior torna
Stretching®
Stresszoldó jóga
Suli jóga
TABATA zsírégető
TRX®
TRX® Junior
TSMT
Zumba®
Zsírégető


Kangoo®

A dinamikus sportmozgások egyik sajátos problémája, hogy a megfelelő edzésmódszerek és a kifinomult technikai eszközök ellenére, a szervezetet ért káros hatások idővel fájdalmas és talán maradandó sérülésekhez vezethetnek.
A Kangoo-cipő - az ellipszis rugói és feszítő szalagjai révén - az ütés elleni védelemre lettek kifejlesztve. Ez a különleges kialakítás a piacon manapság kapható minden más eszköznél jobb védelem, mert meghosszabbítja a becsapódás idejét, ahogy a feszítő szalag ellentétes irányú erővel hat a lefelé ható erőre. Az izületi és gerincsérüléseket 80%-kal csökkenti, valamint 25%-al több kalóriát éget el, mint más gyakorlatok.
Sok ember, aki nem tud már futni térd vagy izületi problémák következtében, újra képes futni a Kangoo segítségével, ami kiemelkedően fokozza az oxigén felhasználást (13%-ról 20%-ra), más sportokkal összehasonlítva, melyeket cipőben végzünk. A Kangoo-t azoknak ajánljuk, akik magas energiafelhasználást akarnak elérni, úgy, hogy a gyakorlatok közben csökkenteni akarják az izületekre és gerincre ható "becsapódás" erejét. Mérsékli a legnagyobb ütést (a földhöz csapódás erejét) több, mint 80%-kal.
A Kangoo aerobik legfontosabb jótékony hatása, hogy használatával jelentősen csökken a gerinc-, a térd- és a boka ízületeinek terhelése. A test alsó és felső részére együttesen hat, anélkül, hogy felesleges terhelést jelentene a test számára. Erősíti az immunrendszert, a szívet és a tüdőt.
Egy Kangoo aerobik óra nagyjából megegyezik a hagyományos aerobik órák menetével, 10-15 perces bemelegítéssel kezdődik, majd nagyjából 20 perces aerob rész következik, ennek lényege, hogy 170-190-es pulzustartományban végezzük a feladatokat. Ebben a részben indul be a zsírégetés, ilyenkor kell a kitartás és az erőnlét. Az ugrások nagyságával az edzések intenzitását saját állóképességünkhöz tudjuk igazítani. Az óra második felében következik az erősítés, majd az elmaradhatatlan nyújtás, amit minden izomcsoportra ajánlott elvégezni.
Az órák egyszerű aerobik alaplépés kombinációkból építkeznek, amit egyedül a Kangoo cipő viselése bolondít meg, így bárki bátran nekivághat, nem kell tartani a kudarctól.
A Kangoo órák kortól és nemtől függetlenül mindenki számára egészséges edzési lehetőséget kínálnak. A speciális cipőben történő csoportos ugrálás pedig egyedi élményt nyújt minden résztvevő számára, a jó hangulat garantált!

Fontos: Az órára hozzatok magatokkal hosszú szárú (térd alá érő) zoknit! Aki először jön erre az órára, az LEGALÁBB 15 perccel az óra kezdete előtt érkezzen meg, hogy a megfelelő cipőt és instrukciót megkaphassa, köszönjük.

A cipő bérlése alkalmanként 500 Ft.

Ízelítőül egy kedvcsináló videó:
Fitbalance KANGOO JUMPS 2011. Szeptember 24. Millenáris Park

Várunk sok szeretettel minden hétfőn és szerdán 19 órától órától!

Barbi