Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció
Aero kick-box
Adrenalin koktél
AIR jóga
Alakformáló
Alapozó terápia
Babás jóga
BalletBody
Bábos Mesekuckó
BOSU® alakformáló
BOSU® KIDS
Bukfenc ovistorna
deepWORK®
deepWORK® & Pilates®
Fitball alakformáló
Full kondi zsírégető
Funkcionális step
Gerincjóga
Gerincjóga Dinamikus
Gerinctorna
Gymstick® alakformáló
Hatha jóga
Kangoo®
Kerekítő
Kid-Fit és Judo
Kismama torna
Kínai gerinctorna
Kritikus zóna alakformáló
Minitorna
Pilates®
PUMP®
Senior torna
TABATA zsírégető
TRX®
TRX® Junior
TSMT
Zumba®
Zsírégető


AIR jóga / AIR Kids jóga

Az AIR jóga órákon egy speciális eszköz (hammock) segítségével végezzük a jógaórákról már jól ismert testtartásokat. Az ászanákat részben a földön, a hammockkal mindig kapcsolatban maradva, részben a földtől elszakadva, a hammockban állva, ülve, vagy lógva hajtjuk végre. A bemelegítés és a relaxáció is a hammock segítségével történik.Az eszköz használata lehetővé teszi, hogy ezeket a tartásokat még pontosabban, ugyanakkor mélyebben gyakoroljuk. A fordított testhelyzetek könnyebben végezhetőek, a hinta adta lágy ringatás pedig segít teljesen ellazulnunk.
A gyakorlatok kívülről nézve talán nehéznek tűnhetek, ám a meglepő tapasztalat az, hogy sok gyakorlatot könnyebb a "levegőben" kivitelezni, mint a földön. Az eszköz által nyújtott megtámasztás és a gravitáció ereje egyaránt a segítségünkre van, megkönnyíti a nyújtásokat, és a pózok szabályos kivitelezését.

A passzív nyújtás következtében a kritikusan beszűkült területek, a váll, a mellkas, és a csípő, fokozatosan visszakapják természetes mobilitásukat, miközben fontos szerepet kap a stabilitás, mely elengedhetetlen egyensúlyúnk megtartásában testi és lelki szinten egyaránt. Az AIR jóga remekül nyújtja a gerincet, erősíti a mélyizmokat, javítja a tartást.
Fordított pózai kiválóan hatnak a keringésre, fejlesztik az egyensúlyérzéket. A fizikai hatásokon felül, ami igazán megragadó, az a földtől való elszakadás és lebegés élménye.

Ha kedvet érzel hozzá, hogy átéld ezt a különleges élményt, várunk sok szeretettel!

A hammock:
A hammock nagyon erős, több száz kilogramm teherbírású, az ejtőernyők készítéséhez használt anyagból készül, és karabiner segítségével kerül felfüggesztésre.

Az órára érkezve:
1 órával korábban már ne fogyasszunk ételt és nagyobb mennyiségű italt sem, mert esetleg hányingert okozhat
kényelmes ruházatba öltözzünk, amelyen nem található zipzár, gomb és csat, mert beleakadhat a hammock anyagába
ruházatunk ne legyen csúszós anyagból (legjobb a pamut)
vegyük le ékszereinket

Ellenjavallatok:
kezeletlen magas vérnyomás
6 héten belüli bármilyen műtét és 10 héten belüli gerincműtét
agyi érelváltozások, korábbi agyvérzés
asztma
nyaki porckorongsérv
terhesség

Életkori megkötés:
Az órán való részvétel alsó korhatára betöltött 14. életév.

Bejelentkezés: ITT!
A hammock bérlése alkalmanként 600 Ft.
Az órán kizárólag a Maya Fitness által biztosított hammock-ok használhatóak, saját eszköz nem.


Várok mindenkit szeretettel szombaton 18:30-kor!

Bettina

AIR Kids jóga (8-14 év)

Az Air Kids órákon egy speciális eszköz (hammock) segítségével végzünk olyan, akár a jógaórákról, vagy csak a játszótérről ismert gyakorlatokat, melyek fontos szerepet játszanak a gyerekek mozgásfejlődésében.

Az eszköz használata lehetővé teszi, hogy olyan mozgásokat, tartásokat végezzünk, melyek segítik az egyensúlyérzék fejlesztését dinamikus vagy statikus módon, segítve ezzel a mozgásfejlődést, mely szoros összefüggésben áll az idegrendszer fejlődésével, érésével.
A hintázó, átforduló, tengelyirányokban elmozduló mozgások nemcsak nagyon hasznosak a test és az idegrendszer fejlődésére, de nagyon szórakoztatóak is minden korosztály számára.
A gyerekek koncentrációs képessége és mozgáskoordinációja javul, testük izmai erősödnek, feszültségeik oldódnak.

Életkori megkötés: 8-14 év között, fiúk és lányok is.

Bejelentkezés: ITT!
A hammock bérlése a KIDS órákon alkalmanként 300 Ft.
Az órán kizárólag a Maya Fitness által biztosított hammock-ok használhatóak, saját eszköz nem.


Várok mindenkit szeretettel szombaton 17:30-kor!

Bettina

Regisztráció: Az eszközök véges száma miatt a regisztráció ajánlott, a regisztráció nélküli vendégek akkor tudnak részt venni az órán, ha minden regisztrált vendég megérkezett és maradt szabad hely. Egy regisztrációval 1 személy tudja biztosítani a helyét.
Várólista: Amennyiben az órákra foglalható helyek mind lefoglalásra kerülnek, várólistára lehet regisztrálni (max. 2 fő). Ha az adott órára történik lemondás, a várólistán - a foglalási sorrend szerint - következő regisztráló foglalását aktiváljuk. Az aktiválásról értesítést küldünk e-mail-ben!
Foglalásaim lekérdezése: Egy megadott e-mail címmel lefoglalt, jövőbeli órákról küld aktuális tájékoztatást a megadott címre. Foglalást NEM hajt végre!
Foglalás lemondása: délelőtti óránál előző nap este 20 óráig, délutáni óránál aznap 12 óráig, a visszaigazoló e-mail-ben található "Regisztráció törlése" link használatával, telefonon (20/425-9905) vagy az info@mayafitness.hu e-mail címen.
Kérünk Benneteket, hogy akinek van AIR jóga heveder foglalása, de nem tud eljönni az órára, lehetőség szerint SMS-ben (arról azonnal értesülünk) vagy emailben MINDENKÉPPEN mondja le a foglalását, hogy egyrészt tudjunk róla, másrészt időben értesíthessük a várólistás vendégeket.
Abban az esetben, ha valaki telt házas óra esetén NEM mondja le a foglalását, és nem jön el az órára, akkor egy alkalmat felhasználunk a bérletéről, vagy a következő látogatása alkalmával megkérjük, hogy fizesse ki az 1.200 Ft-os jegyet. Ugyanez igaz abban az esetben is, ha valaki olyan későn mondja le a foglalását, amikor már másik vendég nem értesíthető. Megértéseteket köszönjük!