Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció
Andi
Anna
Ádám
B. Anita
B. Móni
B. Zsuzsi
Barbi
Bea
Bettina
Dóra
Dóri
Emese
Eszter
Évi
Irén
K. Évi
Kata
Klári
Kriszta
Mariann
Móni
Orsi
Sz. Anita
Szandi
Szilvi
T. Ági
T. Eszter
U. Zsuzsi
V. Móni
Viki


U. Zsuzsi Magamról ÓRÁIM

A deepWORK® szerelmese 2012 óta vagyok, a Pilates® iránti elköteleződésem pedig még régebbre nyúlik vissza. E két általam leginkább preferált fitness irányzat tökéletesen kiegészíti egymást az ember mindennapi életében. Én abban hiszek, hogy a rendszeresség és a tudatosság a sikerhez vezető út a céljaink elérésében, bármi legyen is az, - fogyókúra, általános fittség, izomépítés, erősítés vagy fájdalmak csökkentése, - a csoportos órák pedig az eszköz a kezünkben.
Szakmai fejlődésem szempontjából igyekszem időnként megújulni, tovább fejlődni, mindig valami újdonságot, és érdekeset csempészni az óráimba. Figyelmet szentelek a gyakorlatok helyes végrehajtására, kivitelezésére, és a hibajavításra, legyen az akár egy erősítő óra vagy egy Pilates® ill. stretching óra.

A deepWORK® célja, hogy meghalld saját belső hangod és ki tudj lépni a komfortzónádból miközben a felgyűlt feszültségtől megszabadulsz. Az órán a mozgássorokban együtt dolgoznak a dinamikus és a statikus elemek, az erősítés és a nyújtás, azaz a feszültség és a relaxáció.
Távol-Keleti gondolatrendszerre épül a mozgásanyag, két ellentétes erő váltakozás a kíséri a feladatokat: ez a jin és jang.

Az órára való ráhangolódás majd aktivizáló bemelegítést követően az óra átlagostól eltérő gyakorlatai könnyen követhetőek, intenzívek, és egyszerűek.

Mindenkinek ajánlom kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül!

Ha szeretsz mozogni és fontos számodra, hogy az edzéseid változatosak legyenek és jó hangulatban eredményesen teljenek, akkor várlak szeretettel deepWORK® és Pilates® óráimon a Maya Fitness-ben!

Szakirányú végzettségem:
IWI - Csoportos fitness instruktor
Fitness Company - Pilates® oktató
IWI IFHIAS - deepWORK® oktató
Safs&Beta [DE] - Pilates Masterclass I-II. - Athletic Pilates®
Safs&Beta [DE] - Pilates Masterclass - Soft Ball Pilates®
Safs&Beta [DE] - Pilates Masterclass - Fit Ball Pilates®

Óráim
Kedd:  9:00 - Pilates® •  19:00 - Alakformáló
Szerda:  17:00 - Alakformáló
Csütörtök:  19:00 - deepWORK®