Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció
Andi
B. Anita
B. Móni
B. Zsuzsi
Barbi
Bea
Dóra
Dóri
Elvira
Emese
Eszter
Évi
Irén
K. Évi
Kata
Klári
K. Móni
Kriszta
L. Éva
Móni
Orsi
S. Monika
Sz. Anita
Szandi
Szilvi
T. Ági
U. Zsuzsi
V. Móni
Viki


Irén Magamról ÓRÁIM

Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy már a gimnáziumban aerobic órát tartott a tanárnőnk hagyományos testnevelés óra helyett, így kamaszként megalapozódott az elhivatottság a rendszeres mozgás felé, ami azóta a jógában teljesedett ki.

Több éve már, hogy az első jóga óráról úgy jöttem ki, ez a lassú tempó nem az én világom, olyan nehéz elcsendesedni, befelé figyelni. Az akkori időbeosztásom viszont nem engedett meg mást, így maradtam a jóga óránál, és meglepve vettem észre, hogy a kezdeti ellenállásom (és ellenszenvem), hogy alakul át a testemmel együtt. Hajlékonyabb, erősebb, nyugodtabb és sokkal kiegyensúlyozottabb lettem. Néhány hónap után eljutottam oda, hogy már alig vártam, hogy kényelmesen leülhessek a jógaszőnyegre. Olyan sokat kaptam a jógától, hogy egy idő után nem volt kérdés, sokkal jobban szeretnék benne elmélyedni és megérteni, mitől olyan nagyszerű. Amikor belevágtam az oktatóképzésbe, nem terveztem, hogy valaha én magam is oktatni fogok, de ahogy telt az idő, a jóga egyre inkább magával ragadott. J A családi körben megtartott gyakorlások is mindenki örömére szolgáltak, így hamar megszületett bennem az elhatározás, hogy másoknak is szeretném megmutatni ezt az utat, amire lépve hiszem, hogy mindenki közelebb kerülhet önmagához és a vágyott egyensúlyhoz. Az oktatás mellett minden nap jógázom magam is, törekszem a sokoldalúságra, az állandó fejlődésre és a megújulásra.

Az óráimat az odafigyelés, a változatos eszközhasználat, a pontosságra törekvés mellett a derű és a feltöltődés jellemzi! Mindannyian úton vagyunk, minden nap tanulhatunk valami újat és meggyőződésem, hogy csodálatosabb az a nap, amikor tudtunk időt szánni a jógára és ezzel önmagunkra! Mindenkit nagy szeretettel várok, hiszen egyéni adottságoktól függetlenül, bárhol is tart a testünk és a lelkünk, Srí K. Pattahbi Jois jógamester jó tanácsa mindenkire igaz: "Gyakorolj, a többi jön magától!"

Mindenkit sok szeretettel várok az óráimra!

Szakirányú végzettségem:
AUM Jógaközpont, Yoga4Life - Hatha jógaoktató (RYT 200)
Bene Máté Gerincakadémia – Gerincterápia jógával továbbképzés
Bhaktivedanta Jógastúdió - Páros jógagyakorlatok workshop
Bhaktivedanta Jógastúdió - Csípőnyitó workshop
Pazonyi Mónika – Tinijóga oktató képzés

Óráim
Kedd:  8:30 - Hatha jóga