Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció
Andi
Anita
Anna
Ádám
B. Anita
B. Móni
B. Zsuzsi
Barbi
Bea
Bettina
Bogi
Mesecsoport kisiskolásoknak
Mesecsoport felnőtteknek - Női önismereti mesecsoport
Dóra
Emese
Eszter
Évi
Ildikó néni
Irén
K. Évi
Kata
K. Kata
Klári
Kriszta
Mariann
Móni
Orsi
Sz. Anita
Szandi
Szilvi
T. Ági
T. Eszter
U. Zsuzsi
Viki


Bogi Magamról

Mivel mindig is szerettem a sportot és a mozgást, az első diplomámat a Testnevelési Egyetemen szereztem Testnevelő-Gyógytestnevelő tanárként.
Gyógytestnevelőként főleg gerincproblémás gyerekekkel foglalkozom.

A keleti filozófia iránti érdeklődésem elvitt a jóga irányába, amit első körben egyetemi éveim alatt sajátítottam el, majd a későbbiekben a gyógytornász háttértudással rendelkező jógaoktatói továbbképzéseket választottam. A jóga az a mozgásforma, amely minden korosztály számára megadja a testi és mentális felfrissülést. Hatékony eszköz, mind a testi erőnlétet, fitten tartást és regenerációt előtérbe helyező ember számára, mind pedig egy mélyebb önismereti utat járó ember számára is.

Éveken keresztül foglalkoztam, SNI-s (sajátos nevelési igényű) gyerekekkel, mint mozgásfejlesztő pedagógus. A szenzomotoros és a Delacato mozgásterápia idegrendszerre gyakorolt hatása sok gyereknél hozott gyors fejlődést.

Meseterápiás szakemberként a mesékkel végzett önismereti utat a művészetterápia segítségével segítem. A meséken keresztül maga az emberi élet jelenik meg annak sokszínűségével, példát és utat mutatva. "Meg kell küzdenünk a sárkánnyal - a gonoszabb énünkkel, az árnyoldalunkkal, vagy egy külső fenyegető hatalommal - hogy elérjük az élet vízét, vagy az üveghegy csúcsát." A mesékben elrejtett ősi szimbólumok és mély bölcsességek bennünk is életre hívhatók. A művészetterápia pedig segít megmutatni, hogy mi éppen hol tartunk az adott mesében, vagy a kiválasztott mese milyen összefüggésben van a saját életünkkel.

A gyerekekkel végzett mesecsoportban, egy-egy mesét dolgozunk fel, a játék, a rajzolás, a festés, a mozgás és a beszélgetés segítségével. A csoportfoglalkozáson népmeséket és klasszikus meséket használunk. Ezek a mesék értékeket közvetítenek a gyermekek felé és szimbolikus formában közlik, hogyan bírkozzanak meg az élet kihívásaival, nehézségeivel, és a gyakran igazságtalan megpróbáltatásokkal. Közben szembenéznek saját vágyaikkal, és félelmeikkel, fejlődik képzelőerejük, praktikus intelligenciájuk és nyitottabbá válnak egymás és az új dolgok felé is.

Szeretettel várlak a foglalkozásaimon!

Szakirányú végzettségem:
Testnevelési Egyetem - Testnevelő-Gyógytestnevelő tanár
Testnevelési Egyetem - Jógaoktató
Almásy mozgásakadémia - Dinamikus jógaoktató
Almásy mozgásakadémia - Preventív gerinctréning oktató
Bene Máté gerincakadémia - Gerincterápia jógával továbbképzés
Kulcsár Mihályné - Mozgásterápia a tanulási nehézségek megelőzésére és oldására továbbképzés
Tótszöllősy Tünde - Mozgásprogram eltérő fejlődésmenetű 3-8 éves korosztály számára továbbképzés
Lelki Egészségvédő Alapítvány - Kincskereső meseterápiás módszer- meseterápiás szakember
Apor Vilmos Katolikus Főiskola - Logoterápiai tanácsadó és személyiségfejlesztő szakember