Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció
Andi
B. Anita
B. Móni
B. Zsuzsi
Barbi
Bea
Dóra
Dóri
Elvira
Emese
Eszter
Évi
Irén
K. Évi
Kata
Klári
K. Móni
Kriszta
L. Éva
Móni
Orsi
S. Monika
Sz. Anita
Szandi
Szilvi
T. Ági
U. Zsuzsi
V. Móni
Viki


Kriszta Magamról ÓRÁIM

Hogy mit jelent nekem a jóga? Áramlást, feltöltődést, lecsendesedést, koncentrációt, erőt, inspirációt. Ezeket és még többet szeretnék átadni az óráimat látogatóknak.

Egész gyermekkoromat végigkísérte a sport, 8 évig versenyszerűen atletizáltam, aztán táncoltam, úsztam, sziklát másztam, s eközben jógázni is elkezdtem. Először csak könyvből otthon, majd 2011-től már csoportos órákra is eljártam. Sok mindent kipróbáltam, de a jóga lett az, amelyhez ha időlegesen abba is hagytam, mindig visszatértem. Direkt nem írok mozgásformát, mert ez sokkal több annál, egy komplex rendszer.

2014-ben már nem volt elég az óralátogatás, mélyebben szerettem volna a jógával foglalkozni, ezért még kislányom születése előtt elvégeztem a gerincjóga és a hatha jógaoktatói tanfolyamot a Mandala jógastúdióban. Emellé jött 2017-ben Padma Stúdió kismama- és babás jógaoktató képzése, aminek kismama részét, fiammal a hasamban, babás részet, pedig újszülött gyermekemmel végeztem el. Az oktatás mellett azóta is rendszeres óralátogató vagyok, a hatha jóga, babás jóga és gyeremkjóga a hétköznapjaink része.

Az óráim során a kezdeti ráhangolódással és légzőgyakorlatokkal csillapítjuk le az elme csapongását, Hatha óráimon inkább a kitartott ászanák segítségével áramoltatjuk az energiát, míg a babás órámon az anyukák és a babák igényeinek megfelelően gyakorlunk és játszunk.

A jógát mindenkinek csak ajánlani tudom, mert mind rövid, mind hosszú távon csak pozitív hatásai vannak. Az ülőmunkát végzők számára kifejezetten terápiás hatású, de kiegészítésként bármely sportág mellé is remek választás.

Várok sok szeretettel mindenkit az órámon!
Namaste - Meghajlok előtted (Tisztelet az emberben lévő isteni lélek előtt)

Szakirányú végzettségem:
Mandala - Hatha jóga oktató
Mandala - Gerincjóga oktató
Padma - Kismama- és babás jógaoktató

Óráim
Vasárnap:  9:00 - Stresszoldó jóga