Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció
Andi
B. Anita
B. Móni
B. Zsuzsi
Barbi
Bea
Dóra
Dóri
Elvira
Emese
Eszter
Évi
Irén
K. Évi
Kata
Klári
K. Móni
Kriszta
L. Éva
Móni
Orsi
S. Monika
Sz. Anita
Szandi
Szilvi
T. Ági
U. Zsuzsi
V. Móni
Viki


Orsi Magamról ÓRÁIM

Én nem mondhatom el magamról, hogy már gyerekkorom óta a mindennapjaim része a sport, éppen ezért mindenkit csak bíztatni tudok arra, hogy minél hamarabb találja meg azt a mozgásformát, amely boldoggá teszi, amit szívből tud csinálni.

Én erre a Mayában találtam rá. Életem első aerobik óráját itt küzdöttem le. Igen jól látjátok, KÜZDÖTTEM, mivel ekkor még úgy éreztem, hogy én vagyok a legügyetlenebb a teremben (lehet így is volt :D). Nem adtam fel és egyre többször jöttem és egyre inkább éreztem úgy, hogy ez az én utam. Öt év rendszeres óralátogatás után jutottam el odáig, hogy már nem csak hobbynak éreztem ezt a tevékenységre, hiszen már nem csak magamnak szeretnék örömet okozni, hanem másoknak is.

Feladatomnak tekintem, hogy aki nyitott erre az életmódra, azzal megismertessem a sportolás adta pozitívumokat. Érezzétek Ti is azt, amit Én is kapok nap, mint nap.

Ha szeretnél a mindennapi feladatokból kiszakadni, átmozgatni a tested, feszegetni a határaidat vagy csak egyszerűen jól szeretnéd érezni Magad, esetleg szükséged van egy kis "Én időre", akkor csatlakozz és eddz Velem! Hidd el idővel meg lesz a munkád gyümölcse, nem csak a testeden fogod látni a változást, hanem a lelked is felfrissül, segít a sikerek elérésében, amelyet mások is észrevesznek rajtad.

Szakirányú végzettségem:
IWI - Csoportos fitnesz instruktor
R-Med Akadémia - TRX® instruktor
IWI - FitFight instruktor

Óráim