Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció
Andi
B. Anita
B. Móni
B. Zsuzsi
Barbi
Bea
Dóra
Dóri
Elvira
Emese
Eszter
Évi
Irén
Klári
K. Móni
Kriszta
L. Éva
Móni
Orsi
S. Monika
Sz. Anita
Szandi
Szilvi
T. Ági
U. Zsuzsi
V. Móni
Viki


Andi Magamról ÓRÁIM

A sport kiskorom óta jelen van az életemben. Hiszek benne, hogy a sport sok mindenre megoldás, például stresszoldás, az emberi test és a lélek karbantartása, saját testtudat kialakítása, az egészség megőrzése, önbizalom növelése, stb. Ezt nekem mind adta és adja a mai napig a sport, vagy talán még többet is.
Azonban volt idő, amikor csak a sportról szólt az életem, és volt idő, amikor meg minden másról, csak a sportról/mozgásról nem. Így felnőtt fejjel azt vallom, nem jó, ha valamit túlzásba viszünk az életben, és azt vettem észre saját magamon is, hogy mindig az arany középutat kerestem egy idő után az életemben.
Az EGYENSÚLYT!
Az egyensúly jót tett a lelkemnek és a szervezetemnek egyaránt. És mikor ez megfogalmazódott bennem, akkor találtam rá a bodyART® óratípusra, amiben teljes mértékben ki tudtam teljesedni, mivel ez az óra a test és a lélek harmonikus összefonódásáról szól, az egyensúly kiteljesedéséről. Egy folyamatos flow érzésed van az óra során, mely váltakozik a yin (nő) és a yang (férfi) mozgáselemek között.
Ne higgyük azt, hogy a bodyART® óra egy spirituális "valami", aminek köze van a jógához. Ez annál sokkal több! Egy összetett óra, ami több mozgásfajtából tevődik össze, pl. erőelemek, chi mozdulatok, gyógytornán alapuló gyakorlatok, jóga inspirálta gyakorlatok, deepWORK elemek, flexibilitást elősegítő gyakorlatok, relaxációs és légzéstechnikák.

Misszióm: törekedj a egyensúlyra az életedben úgy, hogy saját magad találod meg a hozzá vezető utat!

A bodyART® órán új mozgásmintákat tudsz magadévá tenni, és a test feloldja a régi mozgásmintát (rossz tartás), így létrejön egy híd a nagyobb testtudathoz és több energiához a hétköznapokban. Hiszem, hogy egy bodyART™ óra után lelkileg és testileg felfrissülve távozol!

Mindenkit sok szeretettel várok az órámra!

Szakirányú végzettségem:
Semmelweis Egyetem, Testnevelési és Sporttudomnyi Kar (TF) - aerobik sportedző
Dinamik SE - Gyermekaerobik edző
bodyART®school International - Nemzetközi bodyART® instruktor

Óráim
Vasárnap:  17:30 - bodyART®