Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció


Gyerekfelügyelet
EDZÉS IDEJÉRE
·
Maya Fitness


Maya-Kuckó - Gyerekfelügyelet
Maya-Kuckó

Kedves Édesanyák és Édesapák!
A gyerekfelügyelet szolgáltatásunk értetek jött létre. Ha edzeni szeretnétek és nincs egy olyan családtag, vagy barát, akire biztonságban rá tudnátok bízni "szemetek fényét", hozzátok magatokkal, nálunk garantáltan jó helyen lesz. Diplomás óvónőnk, Ildikó néni hetente több, mint 20 alkalommal, az órarend szerinti edzések ideje alatt, legjobb tudása szerint felügyel a csemetékre.
A gyerekfelügyeletes óráinkról ITT tájékozódhattok.
Amíg Ti edzetek, addig Ők rajzolnak, kirakóznak, mondókáznak, mesét olvasnak, énekelnek.

Bejelentkezés
A gyerekfelügyeletet kizárólag előzetes bejelentkezéssellehet igénybe venni, amit meg tudtok tenni az alábbi gyerekfelügyeleti regisztrációs adatlap kitöltésével, vagy telefonon az alábbi számon: +36-20-425-9905, az edzés előtti napon, este 19 óráig!


A szolgáltatás díja:
Gyerekfelügyelet, 45 perc és 60 perc: 500 Ft/alkalom Gyerekfelügyelet, 90 perc: 800 Ft/alkalom
Foglalásaim lekérdezése:
Egy megadott e-mail címmel lefoglalt, jövőbeli gyerekfelügyeletekről küld aktuális tájékoztatást a megadott címre. Foglalást NEM hajt végre!
Fontos információk:
A babakocsikat a bejáratnál, az épületben, zárt, fedett helyen tudjátok otthagyni.
Ha a regisztrált/megbeszélt időponthoz képest késtek vagy nem tudtok eljönni, mindenképpen jelezzétek a: +36-20-425-9905 telefonszámon.
A gyerekfelügyelet kizárólag a Maya Fitness web-oldalán bejelentkezett vendégek gyermekei részére biztosított 4 hónapos kortól 12 éves korig.
Megkérünk Benneteket, hogy a gyerekeknek mindenképpen hozzatok váltócipőt vagy zoknipapucsot, mert utcai cipőben nem szabad a Maya-Kuckó területén tartózkodni.
Innivalót és szükség esetén ennivalót mindenképpen hozzatok a gyerekeknek, de természetesen a segítségetekre vagyunk mi is ebben a büfében kapható italokkal és gyerekeknek való tízóraival, uzsonnával.
Kizárólag fertőző betegségben nem szenvedő, és közösségben elhelyezhető, egészséges gyermek felügyeletét vállaljuk.
A Maya-Kuckó területére szülőnek cipőben belépni tilos.
Ha a gyermeketek még nem szobatiszta, ez esetben kérjük, hogy megfelelő mennyiségű pelenkát, törlőkendőt, popsikrémet, stb. hozzatok Magatokkal!