Maya Fitness Home
Kedvezményes regisztráció
Maya Fitness


Cím:

Nyitva tartás:

Telefon:
E-mail:
Facebook:
Megközelítés
BKV-val:

Autóval:

1165, Budapest XVI. Arany János u. 57.
(A régi ELMŰ Ügyfélszolgálat épületében, MOL benzinkúttal szemben!)
hétfő-vasárnap: órarend szerint
Teremnyitás órakezdés előtt 30 perccel!
+36/20 425-99-05
info@mayafitness.hu
Maya Fitness És Mozgás Stúdió
Útvonaltervezés
244-es, 46-os, 146-os buszok, Mátyásföldi tér megálló (Örs Vezér tere felől)
44-es busz, 2. Sasvár utcai megálló (Örs Vezér tere felől)
Parkolás az épület szemből bal oldalán kialakított külső parkolóban, valamint a kerítésen belüli belső parkolóban, továbbá az Inas közben, vagy a Spar áruház parkolójában.
Fontos információk és szabályok a parkolással kapcsolatban:
A külső parkolóban a Maya Fitness vendégei számára kb. 12 hely áll rendelkezésre, részben 90 fokos, részben a kerítéssel párhuzamos parkolási lehetőséggel.
A belső parkolóban a Maya Fitness vendégei számára kb. 20 hely áll rendelkezésre, ezek a kerítésen belül, a hajtűkanyar utáni tér két oldalán találhatóak. Mindkét oldalra 90 fokban, párhuzamosan tudtok parkolni.
A belső parkolóban a kerítés oldalán úgy parkoljatok, hogy az ELMŰ által használt másik parkoló sorompóval elzárt bejárata megközelíthető legyen. A domb felé néző oldalon az ott álló autókkal szemben parkoljatok úgy, hogy mindenképpen megmaradjon a két sor között a közlekedési út.
Semmiképpen NE parkoljatok a közlekedési útra, a sorompó elé, a behajtási útvonallal szemben lévő kapu elé, mert az ide parkoló autókat az ELMŰ - a tulajdonos költségére - elszállíttatja. Az ELMŰ alállomás kapujában - tábla is jelzi - SZIGORÚAN TILOS MEGÁLLNI!
Amennyiben a parkolóban vagy annak környékén a megszokottól eltérő helyzetre, esetleg problémás parkolásra lesztek figyelmesek, azt mindenképpen jelezzétek a recepción, nagyon köszönjük!
Mindenkit megkérünk, hogy mindkét parkolónkban, valamint a Maya Fitness előtti és körüli járdaszakaszokon és utcákban a KRESZ parkolással kapcsolatos előírásait legyetek kedvesek betartani, különös tekintettel a kötelezően szabadon hagyandó kocsikijárók, kapuk és járdák tekintetében, hogy senkivel szemben se kelljen sem a rendőrségnek, sem pedig a közterületfelügyeletnek intézkednie, továbbá, hogy az eddigi jó viszonyt a szomszédainkkal sikerüljön továbbra is fenntartani. Köszönjük!


Nagyobb térképre váltás